Дневен хороскоп за неделя, 18 декември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 18 декември 2022 г.

Овен

Вие сте склонни да бягате от конфронтация, но днес може да не успеете да я избегнете. Вашият партньор или член на семейството може да ви оказва натиск. Възможно е вече да сте измислили решение на този проблем. Кажете на партньора си това, което той или тя иска да чуе, за да можете да направите това, което искате по-късно.

Телец

Днес може да се почувствате малко уморени. Добър момент е да направите равносметка на живота си. Може да сте получили новини за някого, който ви е причинил болка. Това е добър момент да разчитате на подкрепата на връзката си, за да се заредите с енергия. Отделете време, за да оставите другите да се грижат за вас.

Близнаци

Имате дарбата да можете да предавате страхотните си идеи на другите. Във вашето семейство вие може да сте този, който учи децата си на живота и неговите отговорности. Днес някой може да ви научи на нещо, което не сте знаели. Никога не трябва да забравяте, че образованието означава комуникация, а комуникацията е обмен на идеи.

Рак

Може да има напрежение във въздуха, докато вървите през деня си. Остатъчната умора от последните няколко дни започва да оказва влияние. Може да сте успели да влезете в спор с някой близък, но може да има причина за това. Възползвайте се от ситуацията, за да разчистите въздуха с приятеля си.

Лъв

Вие не живеете живота си според правилата на обществото. Вашата свобода е това, което е най-важно за вас. Но въпреки вашата независимост, има дни, в които имате внезапно, потъващо чувство, че можете да се окажете сами в този свят. Днес наистина трябва да започнете да мислите какво означава думата "ангажимент" за вас. Наистина ли е толкова страшно?

Дева

Животът около вас днес почти изглежда като лош сън. Сякаш хората говорят, но нищо разбираемо не излиза от устата им. Може би двама близки до вас хора имат проблеми да се разбират. Иска ви се да се намесите и да им кажете да се успокоят и наистина да се изслушат. В дни като този хората имат най-голяма нужда от вас.

Везни

Не можете да прекарвате цялото си време в тичане от една дейност към друга. От време на време трябва да си почивате. Имате цялата енергия, от която се нуждаете, но трябва да помислите да се отпуснете като цяло. Вашето тяло може да има нужда от презареждане на батериите. Съвсем скоро ще бъдете в разгара на действието и ще имате нужда от цялата енергия, която можете да получите.

Скорпион

Днешната планетарна конфигурация ви кара да се чудите за аспект от живота си, който ви причинява много трудности. Може би вашият партньор често отсъства и това е особено тежко за вас. Бихте искали вашият сладур да бъде там през всичко. Това може да доведе до известно напрежение във връзката ви. Говорили ли сте с партньора си за чувствата си? Ако не, наистина трябва.

Стрелец

Може да ви е било малко трудно напоследък. Обичате да се поглезите от време на време, но хората около вас имат нужда от вашето сътрудничество. Има дни, в които не искате да пораснете. Имате ли достатъчно време за игра? Помислете за това.

Козирог

Едно е сигурно - предпочитате да сте в леглото с хубава книга, отколкото навън в стресиращия свят. Но може да се чувствате така, сякаш пропускате някои от хубавите неща в живота. Колко време прекарвате с други хора? Защо не опитате да намерите някой, който споделя вашия вкус към добрите книги и леглото? Помислете за това!

Водолей

Вашето най-голямо качество е щедростта. Вашата природа не е да давате на другите, за да получите нещо обратно, а заради удоволствието от даването. Така получавате сила и светлина. Помислете за всички хора по света, които дават от себе си, без да очакват нищо в замяна. Не е нужно да полагате много усилия, за да бъдете един от тези хора - просто опитайте.

Риби

Важно е да се вгледате внимателно в себе си и да знаете накъде отивате. Малко самоанализ никога не наранява никого, особено когато чувствате, че няма да стигнете доникъде. Но сте склонни малко да прекалявате със самокритиката. Вземете днес, за да опитате да игнорирате този малък глас в главата си или дори да докажете, че е грешен!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay