Дневен хороскоп за понеделник, 20 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 20 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ваш близък приятел няма да разбере вашето изказване или съобщение, затова бъдете нащрек. Трябва да се отдръпнете, за да разрешите нещата, но със сигурност ще си заслужава.

Телец

Днес ще трябва да вземете много голямо решение, но просто не можете да се принудите да го направите. Днес оставете подсъзнанието си да работи. Спрете да се тормозите поне за малко.

Близнаци

Вашата способност да достигате до сърцата и умовете на хората и днес работи с пълна сила, така че просто намерете подходящата аудитория и действайте. Вашата енергия прави комуникацията по-лесна.

Рак

Вашата умствена и социална енергия са на върха днес, затова трябва да излезете и да имате много нови преживявания и приключения. Нуждаете се от нови неща и точно днес е най-подходящият момент.

Лъв

Днес ще бъдете изкушени от супер секси парче на работа, на улицата или на друго място. Бъдете внимателни, всичко, което ви се струва прекалено хубаво, може да бъде измама.

Дева

Трябва да погледнете голямата ситуация поне 3-4 пъти- първите впечатления със сигурност ще бъдат подвеждащи! Това е наистина добър ден, за да получите мнения и от други, тъй като повече информация може само да ви помогне. 

Везни

Промяната е естествена, всеки го знае и е време и вие да го осъзнаете. Трябва да продължите напред и да опитате да не се привързвате толкова силно към нещата, тъй като носталгията предизвиква болка.

Скорпион

Вашата невероятна, флиртуваща енергия е идеална за преодоляване на социалните бариери и за гарантиране, че правите правилното впечатление, където и да отидете. Това е добър ден за игра с нови приятели.

Стрелец

В момента толкова много неща се случват в живота ви. Опитайте да разместите графика си, за да имате поне някаква, малка почивка между всички задължения. Внимавайте да не се изтощите в най-неподходящия момент.

Козирог

Днес ще бъдете малко разочаровани от всичко, което се случва около вас и от разговорите, които ще ви се наложи да проведете. Може да се наложи да пренебрегнете себе си, което е много лошо.

Водолей

Вие сте зареден с енергия и готови за забавление. И почти всеки, който ви срещне, ще го забележи. Вашите умения за флиртуване са легендарни и днес ще влязат в действие. Не е нужно да обяснявате усмивките и намиганията си.

Риби

Подбирайте думите си изключително внимателно днес, защото има огромен шанс някой да не ви разбере правилно или да използва собствените ви думи срещу вас. Неразбирането е често срещано.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay