Кои зодии са недоверчиви?

Кои зодии са недоверчиви?

Доверието е нещо, което е изключително трудно да се спечели и нещо, което изключително бързо може да бъде загубено. Само един грешен ход може да наруши нечие доверие у вас завинаги. А веднъж загубено, то трябва доста упорита работа, за да може да бъде спечелено отново.

Има и хора, които вярват и разчитат само и единствено на себе си. Ето кои зодии са по-малко доверчиви:

Телец

Телецът е изключително скептичен и вярва, че хората изкривяват истината, за да отговарят на желанията му. Телците също така вярват, че хората показват само едната страна на реалността и на нищо, което някога излиза от устата на хората, не може да се вярва. Телецът смята, че хората обикновено създават истории само за да отговарят на техните нужди.

Дева

Девите са перфекционисти, които винаги разчитат само на себе си, независимо колко голяма или малка е работата. Що се отнася до доверието на хората, за тях е същото. Те предпочитат да не вярват на никого и по-скоро биха се доверили само на себе си, тъй като вярват, че не могат да си направят лошо.

Скорпион

Скорпионите обикновено вярват, че никога не са попадали на някого, който е достоен за тяхното доверие. Те смятат, че никога не са срещали никого, който да се е отнасял правилно с тях и е доказал, че може да спечели доверието им. Скорпионите смятат, че хората изфабрикуват неща, само за да издадат своите версии, без да обръщат внимание на чувствата, емоциите и т.н.

Козирог

Козирозите винаги използват действията на другите като форма на защита. Те виждат най-лошото в другите хора и се защитават, вместо да виждат най-доброто в тях и се разочароват, когато не отговарят на очакванията им.

Водолей

Водолеите са тези, които са твърде ужасени от това да бъдат наранени. Това е една от причините те да се предпазват и да не отварят сърцето си за другите. Те продължават да си повтарят, че никой не си струва труда и усилията, които ще положат. Така че те по-скоро не се доверяват на нито един човек, а само и единствено на себе си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay