Новолуние в Дева на 27 август: Какво ни вещае то?

Новолуние в Дева на 27 август: Какво ни вещае то?

Новолунието е време за подмладяване и промяна. Ако имате липса в живота си, това е времето, в което тя ще бъде запълнена чрез ново преживяване, човек или вещ. По време на новолунието трябва да дадем шанс на новите начинания и дори на налудничавите идеи. Имайте предвид, че всички сме начинаещи, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!

На 27 август Новолунието ще бъде в Дева. По време на това явление, трябва да се вслушваме в знаците, които вселената ни дава. Няма нищо срамно в това да поискаме помощ, когато не можем да се справим с нещо. Девата е променлив земен знак, което означава, че когато лятото наближава своя край, е врме да преминем към по-топли дрехи.

Новолунието ще съвпадне със Слънцето точно на 4 градуса, в квадратура с планетата на мотивацията, Марс, в Близнаци. По време на това Новолуние най-голямата пречка, с която ще се сблъскаме, е смелото изразяване на нашите идеи. Близнаците са свързани с любопитство, креативност и остроумие. Планетата Меркурий управлява Близнаци и Дева, което означава, че двата знака ще изпаднат в дълбоки мисли. Девата предпочита да не споделя своите, докато Близнаците изпитват нужда да комуникират. Намерете баланса между мислене и говорене и това Новолуние може да се превърне в мощен момент за вас и да ви даде възможност да изпълните целите си!

Овен

Не говорете, а наблюдавайте. Дайте си ясна представа какви са целите ви и направете добро проучване, за да изградите своята стратегия за растеж. Отнесете се към проектите си с много внимание!

Телец

Фиксирането върху прецизността е сила, но не се вторачвайте върху съвършенството. Най-смелите ви идеи са перфектни. Вашите мечти могат да станат реалност, ако започнете да работите за тях.

Близнаци

Обърнете внимание на домашните задачи без да бързате. Вашият мозък ще има време да осмисли идеите, преди да ги превърне в реалност. Планирайте добре времето си и следвайте сетивата си.

Рак

От съществено значение е начинът, по който изразявате мнението си. Един неавтентичен израз и може да създадете погрешно впечатление. Вие носите отговорност за намеренията, които си поставяте, но въпросът е как другите ще ви тълкуват. Комуникацията е двупосочна улица и би било несправедливо да очаквате да бъдете разбрани от всички. Когато смятате, че е най-добре да се въздържате, доверете се на интуицията си - вашите инстинкти няма да ви подведат.

Лъв

Отделете малко време, за да организирате финансите си. Так ще можете да определите как точно вашите разходи и доходи ще ви бъдат от полза по време на това Новолуние. Може да получите повече финансова свобода, отколкото сте очаквали.

Дева

Честита лична нова година, Дева – това е сезонът на вашия рожден ден! Докато празнувате себе си, не забравяйте да си подарите любов и доброта. Позволете си да се провалите - има какво да научите от това. Постоянството е толкова ценно, колкото и последователността.

Везни

Случвало ли ви се е да разглеждате толкова много перспективи и възможности, че да изгубите първата си мисъл? Това новолуние е чудесно време, което да прекарате сами. Поставете себе си като приоритет - имате нужда от внимание. Позволете си да игнорирате това, което ви разсейва, след което вижте колко добре преминава остатъкът от лятото.

Скорпион

По време на това Новолуние можете да реализирате мечтите си. Това Новолуние е време да си изясните какво точно искате и с кого искате да споделите важните за вас моменти. Бъдете придирчиви. Не е необходимо всички да са около вас. Бъдете най-добрият си приятел и избирайте разумно.

Стрелец

Кариерата ви ще ви отведе, където трябва, когато свършите работата сами. Свързването с приятел Скорпион може да е добра идея. Трябва да работите в екип. Не забравяйте, че първите впечатления са най-важни. Дори и да не улучите целта в началото, ще бъдете оценени. Ще имате нужда и от уединение. Добре е да не вдигате телефона известно време.

Козирог

Като кардинален знак, вие цените растежа. Вие винаги се развивате, дори и да сте постигнали пълна зрялост. Вероятно винаги ще държите на своите корени и фундаментални знания. Това е най-трудната част - да се освободите от тях. Този месец е за нов растеж -може да е неудобно, но си заслужава.

Водолей

Положителната промяна може да дойде от неблагоприятни резултати. Бъдете отворени да позволите на това, което трябва да си отиде, да напусне живота ви. Бъдете разумни. Вероятно за вас ще последват облекчения и награди. Това, което ви освобождава, осигурява място за засаждане на нови семена.

Риби

Любовта изглежда обещаваща за вас. Избягването на трудни разговори не е от полза за никого. Трудностите са част от живота - винаги ще трябва да учите как да се справяте с конфликти. Покажете желание да поемете това, което не ви е чак толкова приятно и ще нещо положително. Лошо е, че понякога трябва да преминем през Ада, за да намерим Рая на Земята.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay