Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия (Част 2)

След разгорещения и купонджисйки сезон на Лъва е време да се отправим към Девата. Както вече знаете, този едномесечен период ни дава повод да организираме себе си, да станем по-продуктивни и да вземем живота си в ръце. Девата ви призовава да завършите отдавна отлагани проекти и да се заемете с подредбата на дома си.

Облагодетелствани през този период са земните знаци Дева, Телец и Козирог, но това не значи, че останалите няма да могат да се възползват от предимствата, които им носи този месец. В сезона на Девата няма място за много емоции - сега на почит са практичността и вниманието към детайла.

А сега да видим какво я очаква всяка зодия през този сериозен период от годината!

Лъв

Сезонът ви свърши и вече не сте в светлината на прожекторите. Време е да се съсредоточите и да се върнете към работните си ангажименти. Способни сте да свършите чудесна работа, завършвайки проектите си и като резултат да получите справедливо възнаграждение. Не се изненадвайте, ако получите бонус! След това можете да се поглезите с нещо хубаво като награда.

Дева

Честит Рожден ден!!! Дойде вашият момент да заблестите! Всички вибрират на същото ниво като вас и вие процъфтявате през следващия месец. Ще откриете какво е важно за вас и върху кои задачи искате да се съсредоточите. Работете здраво, дайте най-доброто от себе си и животът ви ще се превърне от добър в много по-добър.

Везни

В момента не се случват много интересни неща около вас. Не започвате нова работа и нямате време да се срещате с нови хора - твърде сте заети да работите върху предишни работни места, минали проекти и минали взаимоотношения. Нещата, за които никога не сте се затваряли, се връщат и трябва или да ги отрежете напълно, или да ги приемете отново в живота си с цялото си сърце. По този начин ще можете да започнете вашия сезон безпроблемно.

Скорпион

Вие сте истинска социална пеперуда през този месец! Прекарвате време с приятелите си, създавате нови връзки и си прекарвате страхотно. Но този месец не е само забава - от вас се иска да подходите към социалния си живот от по-практична гледна точка. Дръжте най-добрите си приятели наблизо, но ако имате токсични приятели или ситуации, които ви вредят, сега е моментът да ги отстраните.

Част 1 вижте тук!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay