Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 1)

Сезон на зодия Везни: Какво да очаква всяка зодия (Част 1)

В сезонa на Везните, най-облагодетелствани ще бъдат трите въздушни знака Близнаци, Везни и Водолей. Както вече ви споменахме, този период ще бъде изпълнен с много любов и възможности за преоткриване на вашите взаимоотношения. През този сезон не трябва дa бъдете сами. Обградете се с близки хора и се насладете на всичко, което можете да правите заедно.

А какво може да очаква всеки знак през периода? Нека разберем:

Овен

Тъй като сезонът на Везни активира зоните на взаимоотношения във вашата диаграма, разбира се, че това е страхотно време от годината за вашия любовен живот. Вие сте изключително независима, но всяко време с приятел, колега или партньор е добре прекарано време точно сега!

Телец

В момента поемате допълнителна работа. Това звучи обезсърчително, но не се отчайвайте! Ако можете да намерите начин да се разберете с колегите си, ще свършите грандиозна работа. Кой знае — може дори да започнете да се влюбваш в някой сладък колега и да си намерите нов партньор!

Близнаци

Сезонът на Везни дава тласък на любовния ви живот! Срещата с нови потенциални партньори е по-лесна от всякога в момента. Чувствате се дори по-екстровертни от нормалното и сте обсипани с внимание и обич от всякакви хора. Ако обичате да те във връзка, моментът е изключително подходящ. Забавлявай се!

Рак

Везните са знакът на връзките, но също така отговарят за естетиката и баланса. Животът у дома е малко неуреден за вас в момента и този сезон на Везни ви дава шанс да оправите нещата, да декорирате наново и да намерите равновесие. Този месец ще превърнете къщата си в дом.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay