Хороскоп за новолунието в Дева на 14 септември

Хороскоп за новолунието в Дева на 14 септември
Canva

Много неща могат да се променят за една година, включително и животът ви! Какво ще се случи, ако напуснете работата си, преживеете раздяла и научите, че наемът ви ще бъде увеличен? Всъщност всичко това се случва с причина. Понякога промяната е предизвикателна, а друг път е това, от което се нуждаете, за да преобразите живота си към по-добро.

На 14 септември 2023 г. ще има новолуние в ДеваОсновната точка на това Новолуние е да се съсредоточи върху посрещането на хаоса, трансформацията и заключенията. Няма пробив без провал. След като можете да живеете с признанието, че сте като феникс, ще познаете свободата.

Овен

Овен, колко пари бихте инвестирали в бъдещето си? Внезапните разходи могат да ви пречат, дори ако сте сигурни, че можете да си ги позволите. Маркерите за зрялост са неудобството да се грижите за финансите си и процесът да се справяте със задълженията си. Когато излизате от бюджета си, изяснете как искате парите да ви се възвърнат.

Телец

Телец, какво ще ви донесе чувство на удоволствие този месец? Научаването на нещо ново за себе си може да бъде най-добрият начин да се насладите. Няма друга цел за самоусъвършенстване, освен усещането, което ви дава. Можете лесно да оправдаете отделянето на време, за да научите повече за себе си. Самооткриването не се нуждае от подкана.

Близнаци

Домът може да ви накара да се чувствате сигурни, дори ако сте напрегнати. Докато продължавате да култивирате вашето пространство, уверете се, че можете да направите място за това, което искате. Понякога няма нужда да подарявате нищо. Реорганизирането може да промени света.

Рак

Рак, продължавайте да споделяте своите мечти и стремежи. Доверете се на хората. Когато почувствате, че трябва да се скриете или се чудите дали не прекалявате, винаги си струва да се вгледате в себе си. След като стигнете до отговора, продължете с увереност. Позволено ви е да бъдете себе си.

Лъв

Лъв, вашите ценности заемат централно място. Камерата не може винаги да е насочена към вас, но когато е така, трябва да е заради нещо, с което се гордеете. Да бъдете лицемер е сигурен начин да се изгубите във влака на срама. В крайна сметка светлината на прожекторите винаги идва върху вас; някои хора просто намират блестящите светлини за интригуващи.

Дева

Дева, от какво ви е страх? Как страхът диктува живота ви? Как ви тласка по-далеч от целите ви и ви предпазва от идеалното ви бъдеще? Имате една цел през този живот: да бъдете автентичното си аз. Когато можете да живеете в своята истина, можете да намерите целта си. Блокирайте хейтърите.

Везни

Везни, как можете да забавите темпото и да приветствате промяната? Изглежда, че има продължаваща тема за промени във вашия дом и семеен живот. Забелязали ли сте тези развития и сте ги приели така, както идват, или сте се опитали да ги игнорирате? Понякога едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си, е да направите равносметка на всичко, което се случва в живота ви.

Скорпион

Скорпион, как можете да сте толкова уверени, че нищо не се случва за вас? Зад кулисите се случва най-значимият напредък. От всички хора, само вие разбирате колко разочароващо може да бъде търпението. Търпението обикновено изисква отхвърляне, разочарования, променени планове и пренасочване. По време на това Новолуние може да се изненадате колко много неща не сте знаели – бъдете оптимисти!

Стрелец

Стрелец, къде бихте работили, ако можеше да го правите от всяко кътче на света? Чувството за принадлежност е безценно. Когато почувствате, че принадлежите на определено място, ще можете да оцените автентичния празник. Бъдете ясни по отношение на ценностите си, кои сте вие и вашите ценности. Никой не обича отчаян човек, така че казвайте "не" от време на време.

Козирог

Време е да промените начина, по който подхождате към забавлението. Когато станете по-наясно с вашите граници, можете по-добре да решите какво ви носи радост спрямо това, което се чувствате като значително източване. Не забравяйте, че забавлението не се нуждае от друга цел, освен да се насладите.

Водолей

Водолей, докато мислите за края, бъдете наясно, че има перспективи, които пропускате. Вашата работа е да се грижите за себе си и да внимавате с другите. Въпреки че може да имате кървящо сърце, уверете се, че желанието за утвърждаване не ви води. Каква семейна динамика пускате като развалена плоча?

Риби

Риби, чувствате ли се отново млади? Преследването на детството е загубена игра. Освен ако все още не сте тийнейджър, тогава тези години са отминали. Какво може да пропускате, че губите всякакво чувство за логика? Свързването с вътрешното ви дете е отлична първа стъпка в разбирането на кои части от вас е било позволено да бъдат пренебрегнати.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay