11 неща, от които всяка жена се нуждае във връзката си с мъж

Вижте кои са

11 неща, от които всяка жена се нуждае във връзката си с мъж
Warner Bros.

Съвременните жени са достатъчно сигурни и уверени, за да си признаят, че се нуждаят от мъж в живота си.

За да се изградят балансирани, дългогодишни взаимоотношения със силна жена, трябва да са налице няколко неща. Ето кои са нещата, от които всяка жена се нуждае:

1. Динамичен начин на живот

Жените обичат да правят много неща наведнъж. Те не обичат да стоят и да чакат мъжа да направи всичко. Всяка жена копнее да динамичен и интересен живот.

2. Независимост

Жените искат човек, който е абсолютно независим във всички аспекти. Той трябва да има хобита, приятели. Жените търсят партньор, с който са равни. Те искат да вървят заедно с мъжа до себе си, не преди или след него.

3. Позитивизъм

Жените обичат да бъдат щастливи и правилният мъж трябва да може да ги развеселява. Негативно настроените мъже не могат да очакват пълноценна връзка. Двете неща са несъвместими.

4. Свобода

Силните жени ценят високо свободата си и искат мъжът до тях да уважава свободата им. Никоя жена не обича да бъде ограничавана по някакъв начин.

5. Конструктивна критика

Всяка жена се нуждае от критики понякога, за да не допуска грешки. Разбира се, забележките трябва да бъдат правени тактично и да не звучат грубо.

6. Предизвикателства

Всяка жена обича да бъде предизвиквана. Жените обичат да се състезават с партньорите си интелектуално, физически, емоционално и по всякакъв друг начин.

7. Чувство за хумор

Да бъдеш винаги сериозен и отговорен е изключително изтощаващо. Мъжът трябва да може да разсмива жената до себе си и да може да се прави на шут, колкото е нужно, разбира се без да се унижава.

8. Обич

Жените са хора. Още повече- те са жени. Независими и амбициозни, но все пак жени. Всяка жена иска да бъде обичана и щастлива.

9. Доверие

Жените имат страхове, надежди, мечти и искат да бъдат с мъж, на когото може да се разчита за всичко. Една жена има нужда да може да бъде уязвима.

10. Партньор в престъпленията

Най-добрата подкрепа в трудни времена, която една жена може да получи, е мъжът да бъде до нея.

11. Нови хоризонти

Силната жена осъзнава, че не може да знае всичко, но се опитва. Затова се нуждае от партньор, който всеки ден ще я учи на нещо ново.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти