Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 1)

Разделите често са трудни, опитваме се да преодолеем тъгата и неприятните емоции, но не забравяме хубавите спомени. Всеки зодиакален знак приема раздялата по различен начин. Често не разбираме защо доскорошния ни партньор реагира така или прави нещо, но за това си има логично обяснение. Рождената ни дата е определяща, защото всеки знак от зодията реагира на стреса и тъгата по различен начин, за да се справи с тях.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 1)Pinterest

Овен (21 март - 19 април)

Огнените овни са известни със своята ревност и амбиция, заедно със своята конкурентна природа и експлозивни настроения. Те се държат като спортисти, които не искат да губят. Овенът би предпочел да изхвърли, отколкото да бъде изхвърлен, и ако напрежението се е повишило, те вероятно ще бъдат тези, които инициират раздялата. Тъй като те искат да се придвижат по-бързо от своите бивши, често са първите, които се отделят, но рядко са злонамерени. Всъщност, те често съжаляват за решенията си, например ако това е решението да преминат веднага към нова връзка.

Овенът ще направи всичко, за да докаже своята любов и преданост, включително грандиозни жестове като планиране на сложни вечери за помирение. Уверете се дали наистина ли искате да срещнете някого или просто търсите друга победа?

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 1)Pinterest

Телец (20 април - 20 май)

Земният знак телец е управляван от Венера, за това представителите на тази зодия са очаровани от романтиката. В рамките на една връзка, те са щедри и чувствени любовници. Телецът е фиксиран знак и съответно презира промяна: те имат тенденция да останат твърде дълго в отношенията си и ще се борят за партньорство до горчивия край. Когато е дошло време всичко да се разпадне, те са съзнателни и непоколебими.

Телците възприемат логиката и практичността, което често ги затруднява да изследват нюансите на отделянето: разсялата за телеца е ясна като черно на бяло, той е сърдечен, но упорит. След като бъде взето решение, няма място за компромис. Лоялността е всичко за един телец, така че ако любовникът на телеца се окаже неверен, раздялата няма да бъде подхранвана само от упоритост - тя ще бъде предизвикана от ярост. (Другите знаци трябва да бъдат предупредени: Когато телеца види червено, най-добре е да сте далеч, далеч от пътя им.)

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 1)Pinterest

Близнаци (21 май - 20 юни)

Tози въздушен знак се определя от присъщата му дуалност. Има поне две страни за всеки близнак и по време на раздялата, те със сигурност ще разкрият пълния блясък на своите две личности. Себеизразяването е всичко за близнаците и затова техните партньорства се подхранват от комуникацията. От друга страна, лесно е да се разбере кога за тях връзката е приключила - просто прекратяват влагането на емоции. Въпреки, че близнаците са чудесни по природа, те са склонни да изчезват внезапно, защото мразят конфронтацията.

В много редки случаи, близнаците инициират раздяла. Типичното за тях е, че използват интелигентна умствена и емоционална тактика, за да изглежда така, сякаш раздялата всъщност е това, което техният партньор иска. Близнаците се възстановяват чрез разказване на истории, редактирайки разрушителната си драма в тъжни и весели приказки. 

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 1)Pinterest

Рак (21 юни - 22 юли)

Този воден знак използва твърдите си черупки, за да предпази чувствителния си интериор. Отнема време  ракообразните да изградят доверие, затова за тях не е лесно да навлязат в сериозни, ангажиращи отношения. Когато ракът най-сетне се чувства в безопасност в партньорство, той не би искал неговия край. Раковете са романтични сърца и винаги ще се борят за връзките си.

Но не всички връзки трябва да продължат завинаги. За да освободят хватката си, трябва да злоупотребяват с тяхното доверие. Тези водни знаци нямат намерение да бъдат лоши, но когато се почувстват с разбито сърце,  често въвеждат твърди граници. Като правила за общуване, за да се защитят. По време на трудни емоционални състояния, тези чувствителни същества ценят подкрепата на своите приятели, а наградата е израз на тяхната безусловна любов.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Преди Коледа две блондинки отишли в гората. Ще търсят елха за празника. Търсили, търсили. Обикаляли, обикаляли. Накрая грохнали от умора. Едната блондинка казала: -Виж какво, муцка. Омръзна ми да...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти