Азис лъсна с яке за 20 000 лв.

Азис лъсна с яке за 20 000 лв.

Азис направи забележително появяване в предаването на Нова тв, където беше гост на Лора Крумова. Ултрамодерното кожено яке, което носеше, привлече вниманието на мнозина, предизвиквайки коментари и възхищение. Проверка на "България Днес" установи, че елегантното облекло е от една от най-реномираните световни марки и струва приблизително 9900 евро или около 20 000 лева.

Въпреки високата цена, Азис, който е сред най-високоплатените изпълнители в страната, може да си позволи подобно луксозно яке. Той е известен с успешната си музикална кариера и способността да печели солидни суми от изпълненията си. Всъщност, за Азис 20 000 лева вероятно са сума, която печели за една вечер.

Азис лъсна с яке за 20 000 лв.

Това не е първият път, когато Азис привлича вниманието към скъпите си дрехи. Преди години той сподели снимка в профила си във Facebook на дизайнерско яке, което струваше впечатляващите 11 000 лева. Тогава той шеговито коментира, че музиката му има лечебни свойства и сподели интересни истории за неочаквани места, на които е чувал хитовете си, включително манастир.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay