Нана Гладуиш се похвали с нова скъпа придобивка!

Нана Гладуиш се похвали с нова скъпа придобивка!

Животът на Нана Гладуиш изглежда изпълнен с възходи и падения, както се вижда от скорошните ѝ публикации в социалните медии. След като сподели борбата на съпруга си Джонатан Гладуиш с инфаркта, тя наскоро се похвали със скъп подарък - зелено Porsche Macan GTS, струващо над 100 000 евро.

В публикация в Instagram Нана сподели видео, показващо разопаковането на луксозния автомобил, който е бил доставен директно от шоурум на марката в Съединените щати, където двойката живее от началото на годината. Зеленият цвят на колата е избран от Нана, която не крие любовта си към бързите автомобили.

Porsche Macan GTS е висок клас SUV, оборудван с редица луксозни функции, които обясняват високата му цена. Нана избра почти всички опции, налични за модела, което допълнително повишава стойността му.

Последователи на Нана в социалните медии побързаха да поздравят блондинката за новата ѝ придобивка, като много от тях отбелязаха, че тя го е заслужила след преминаването през многобройни медицински предизвикателства. От 2012 г. Нана се бори с рак на гърдата, а съпругът й Джонатан наскоро претърпя успешна сърдечна операция в България.

Семейство Гладуиш прекарваше времето си между България и Съединените щати, където притежаваха разкошно имение на брега на океана с огромен басейн. Последните им пътувания включват посещение на плаж близо до Марбея в Испания и връщане в САЩ, където живеят постоянно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay