Летни рокли за сватба? Вижте как да ги стилизирате!

Летни рокли за сватба? Вижте как да ги стилизирате!
Modivo

Без съмнение роклите са символ на женственост, тъй като придават на жената елегантен, романтичен и изключително привлекателен вид. А ако сте поканени на сватбата на ваша приятелка или роднина, няма как да не изберете роклята за ваш тоалет, особено ако това събитие ще се състои през лятото. Но вероятно не сте сигурни как да стилизирате вашата рокля за сватба? Тук ще ви дадем идеи, от които да изберете.

Роклите не са ли старомодни?

Ако си задавате този въпрос, отговорът е: Разбира се, че не са, ако подновите гардероба си с летни рокли в MODIVO, които следват съвременните модни тенденции. За да не изглеждате старомодно в новата си рокля, подберете стила на роклята според обстановката и събитието, на което ще я носите. В гардероба ви трябва да присъстват поне няколко рокли.

Рокли, които трябва да са налични в летния ви гардероб

  • Ежедневна къса лятна рокля – обикновено това са къси рокли с дължина доста над коляното и в казуален стил, което ви позволява да ги носите на плаж, на разходки и по други неофициални поводи. Такива са например мини роклите на Guess или Desigual.

  • Официална къса лятна рокля – някои модели мини рокли са с достатъчно официален дизайн, за да са идеални за партита, празненства или дори за лятно офис облекло. Рокли от този вид можете да намерите с марката Undress Code, Calvin Klein Jeans и Vila.

  • Вечерна рокля – дългата до долу черна вечерна рокля е запазена марка за онези специални вечери, които ще имате с любимия човек в някой ресторант. Марките, които можете да потърсите, са MICHAEL Michael Kors, Guess, която рокля е с голяма цепка до бедрото, United Colors of Benetton и др. Разбира се, тези рокли се съчетават с официални черни летни обувки на висок ток и мини черна дамска чанта, която е аксесоар, придаващ завършеност на стила.

  • Дълги летни рокли на цветя – Роклите от марката YAS, Weekend Max Mara, Marciano Guess и други, са задължителен елемент в гардероба ви, тъй като внасят свежест, разнообразие и атрактивен въшен вид. Те ще ви придадат уникалност, каквато останалите жени навън нямат, което ще накара не един мъж да се обръща след вас.

  • Официален летен дамски гащеризон – Макар че не е рокля, официалният летен гащеризон също е идеален за сватби и други официални събития, затова трябва да намери своето място в гардероба ви. А вашият избор на елегантен дамски гащеризон можете да направите от тук: https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni/gashterizoni.

  • Лятна рокля с дължина под коляното – Това е роклята, която е сред най-подходящите дизайни за сватба. Такива марки рокли за сватба са Morgan, Tatuum, Boss, Marella и др. Те са романтични, женствени и се комбинират идеално с летни обувки или сандали на висок ток. Тук имате възможност да си "поиграете” с цветовете.

Как да стилизирате лятна рокля за сватба?

Ще дадем два примера, които обясняват правилното съчетаване на роклите за сватба с останалото облекло.

Пример 1: Ако роклята ви е пъстра, с десен на цветя, изберете едноцветни обувки, чийто цвят да съответства на основния фон на роклята. За да приключите официалния стил, подберете дамска чанта в същия цвят като този на обувките. Ето, че придобихте достатъчно изискан вид, за да отидете смело на сватбата!

Пример 2: Ако роклята ви е едноцветна, например тъмносиня, цветът на обувките може да е същия като на роклята или да е по-светъл нюанс на синьото, към което да прибавите бяла дамска чанта, която да внесе изненадващ акцент в общата визия.

Летните дни вече настъпиха, а вероятно съвсем скоро и много официални събития, на които ще бъдете поканени да присъствате. Подсигурете си безупречен тоалет с предложенията MODIVO за рокли и гащеризони.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay