5 въпроса, които никой мъж няма да се осмели да Ви зададе, ако пътувате сама

Любопитковците се респектират от независими и свободолюбиви жени

Понякога желанието за пътуване е толкова голямо, а всичките ни приятели ни отказват, тъй като имат други планове за уикенда. Тогава в нашата глава се заражда гениалната идея да тръгнем на път сами.Да, защо не? Не си мислете, че ще Ви е скучно. Все пак отивате да опознаете нови места, следователно най-вероятно и ще се запознаете с нови хора, ще можете да поговорите с тях .Ако пък сте решили да се отправите към планината, то няма да има кой да Ви мрънка и да Ви пита още колко време вървене пеша остава. Не бива да се притеснявате и за това как ще излгеждате в очите на другите. Единственото, което можете да предизвикате, е уважение, защото сте смела жена, правеща това, от което има нужда. Ето и въпросите,които може и да им се иска на другите да Ви зададат, но никой няма да се осмели да го направи.

 1. Наистина ли сте толкова смела, че да тръгнете сама на път?  -Да, мнозина мъже може и да си го мислят, но никой няма да Ви пита. Щом сте имали куража да потеглите сами, то значи сте преценили всички опасности и това, че можете да се справите с тях. Мъжете се респектират от такива жени!

2. Нямате ли приятели? - Пътуването преди всичко е вглеждане дълбоко в себе си и време за осмисляне на много неща. Това е времето, в което оставаш сам със себе си. Така че, повярвайте, никой няма да си помисли, че сте асоциални. 

3.Искате ли да Ви нося чантата? - Какато казахме, мъжете се стъписват от силните и самостоятелни жени. Дори и да искат да Ви помогнат, те не биха си позволили да Ви попитат дали Ви тежи багажа, тъй като по този начин биха Ви сложили под тях. А те ясно виждат, че Вие сте наравно с тях.

4.Какво ли има в дамската Ви чанта?-Със сигурност има много любопитковци, които се чудят какво ли носи една дама, тръгнала сама да пътува. Дали има спрей за защита, или някое друго средство за самоотбрана? Със сигурност мъжете се чудят, но никога няма да получат отговор.

5. За първи път ли пътувате сама? - В крайна сметка какво ги интересува? Важното е, че Вие си прекарвате добре.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Когато желанието и страхът са едно и също, наричаме този сън кошмар. Грегъри Дейвид Робъртс
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти