Антония Сан Хуан от "Новите съседи" и нейната тежка загуба

На 9 септември, актрисата Антония Сан Хуан трябваше да се сбогува с кучето си Съли, което осиновила преди осем години от развъдник в Картахена. За Антония кучето ѝ беше като дъщеря и затова преживява толкова тежко това сбогуване.

Сега актрисата бавно се възстановява от тежката си загуба, отдавайки почит на своя домашен любимец чрез профила си в Instagram, където написа: "Преди осем години ми я доведоха от развъдник в Картахена. Спомням си, че я посрещнах на гара Аточа и тя ме поздрави като ме захапа."

Актрисата споделя, че просто не имала сили да гледа как кучето ѝ страда и е искала да прекрати неговите мъки.

огато реших, че не трябва да страда повече, не беше никак лесно, но реших, че да си отидеш с достойнство е привилегия, на която ние, хората, не се радваме.", споделя екранната Естела Рейнолдс.

Кучето имаше няколко патологии, които я караха да "страда много", допълва Антония. Актрисата просто искала страданието да спре възможно най-скоро.

"Днес преяде с месо и плодове, след това я упоиха и тя заспа в ръцете ми... Аз съм неутешима, но знам, че това беше най-доброто за моето момиче...", сподели тя.

За актрисата вземането на това решение не било никак лесно, но тя знае, че това е най-доброто нещо, което е можела да вземе за любимеца си поради здравословното му състояние.

"Довиждане Съли. Винаги в паметта ми... Тази улица на Concepción Jerónima, моята необвързаност и тази първа връзка след раздялата, да се справя с теб преди и след в живота ми. ВИНАГИ. БЛАГОДАРЯ ТИ МОМИЧЕ МОЕ, ПРИЯТЕЛКО МОЯ, ДЪЩЕ МОЯ...", завърши тя поста си в Instagram.

Антония е любител на животните и с това прощално писмо и с компанията на другите си домашни любимци Лола и Фефа се опитва да се справи с мъката си, доколкото може. Двете чихуахуа винаги придружават артистката по време на четене и учене на сценарии, благодарение на което "тя живее заобиколена от любов, истинска любов".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay