Доня Фина стана инфлуенсър на 78 години

Кой е казал, че социалните мрежи са само за младите? Все по-често виждаме из мрежата съдържание от хора на всякакви възрасти. Любимката от "Новите съседи" Петра Мартинес, позната на публиката като доня Фина, е поредното дoказателство за това.

Актрисата навърши 78 години този юни и вече може да се похвали с цели 186 000 последователи в профила си в Instagram. Но това не е всичко - цифрата не спира да расте! Но каква е тайната на нейния успех?

Екранната доня Фина профила си в Instagram като своеобразен личен дневник, в който споделя разсъжденията си с последователите си. Тя го прави по изключително непринуден начин. Пред огледалото с мобилен телефон в ръка, Петра запознава феновете си с професионалния си живот и разказва искрено какви са нейните чувства и усещания. По този начин актрисата себе си по-най-искрения и естествен начин. Влияе също и това, че истинският ѝ характер е напълно прoтивоположен на персонажа ѝ от Монтепинар!

Между непринудените кадри, в социалната мрежа на Петра Мартинес има място и за хумор. През януари Петра публикува снимка, на която имитира Жокера, слизащ по стълбите близо до къщата си.

"Тази снимка е направена от моята внучка и много ми харесва", обяснява актрисата. Изобщо не сме изненадани, че изображението има почти 12 000 харесвания и повече от 200 коментара.

Семейният живот на Фина също намира своето място в акаунта ѝ в Instagram: нейният съпруг, също актьор и режисьор Хуан Маргало, често се появява там, наравно с децата ѝ Хуан и Олга и разбира се внуците. След половин живот със съпруга си, Петра се хвали, че все още е влюбена в него като първия ден.

 

"Минахме през много етапи. Прекрасно е да сме в същия разцвет. Заедно сме от 52 години, Беше ни много хубаво, хареса ни и продължаваме да го правим. Спорим, смеем се, можем да се ядосаме и на следващия ден искаме прошка и това е", спомня си тя в интервю пред Telecinco.

Сред последователите на Петра има много познати лица като колегите ѝ от "Новите съседи" и други публични личности като племенницата на кралица Летисия или инфлуенсъри от всякакъв вид. В коментарите към нейните публикации откриваме и много известни имена: Лолес Леон, Белинда Уошингтън, Фернандо Техеро…

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay