Джаред Лето откровено за наркотиците: „Винаги съм се интересувал от наркотици, още от дете"

Джаред Лето откровено за наркотиците: „Винаги съм се интересувал от наркотици, още от дете"

Джаред Лето разкри, че "момент на проясняване" го е накарал да преодолее употребата на наркотици.

Появявайки се в "The Zane Lowe Show” тази седмица, фронтменът на Thirty Seconds to Mars каза, че е бил постоянен свидетел на употребата наркотици в ранна възраст, което го е накарало винаги да се интересува от тях.

"Израснах в среда, в която имаше наркотици. Искам да кажа, знаех каква е миризмата на тревата, като много, много малко дете", каза 51-годишният носител на Оскар пред водещия Зейн Лоу.

"Спомням си как минавах покрай някакви дървета и храсти като малко дете, много малко дете, може би четвърти клас или нещо подобно. И казвайки на другите деца, "О, някой пуши трева там." Те ме питаха: "Какво имаш предвид? Какво е това? Те не знаеха какво е това. Но за нас беше съвсем нормално.", продължи той.

Певецът и актьор призна, че любопитството му към наркотиците го е накарало да се поддаде и сам да ги опита.

"Винаги съм се интересувал от това", сподели той. "Винаги съм се интересувал от наркотици. Винаги съм се интересувал от това преживяване. Беше ми интересно да поема някакъв риск, да.

Звездата все пак уточни, че пристрастяването е съвсем друга част от това. Той твърди, че вземането на наркотици е едно, но е един момент те започват да превземат живота на употребяващия.

"Имах момент на яснота", спомня си той. "Получих прозрение. Имаше два пътя, по които можех да поема в живота. Предполагам, че това е единственият начин, по който мога да го опиша", обясни той.

Лето е говорил за опита си с наркотиците и в интервю от 2016 г. пред Rolling Stone.

"Моят опит с наркотиците?" попита той. "Вземах много от тях. Много от тях бяха наистина забавни. Има само няколко, които са склонни да те ритнат в задника. Предполагам, че в един момент също има решение: това ли ще бъде моят живот? Направих избор да преследвам други мечти", обясни той тогава.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay