Жана Бегендорф откри любовта!

Жана Бегендорф откри любовта!

Жана Бергендорф изглежда е намерила любовта отново! Певицата сама съобщи новината, като актуализира статуса си в социалните медии, намеквайки, че вече е в отбора на обвързаните.

Въпреки че не разкрива много подробности за новия човек в живота си, нейните последователи и приятели бяха бързи да изразят поздравленията си. Някои дори попитаха кой е късметлийският мъж, но Жана запази мълчание по въпроса.

Източници твърдят, че връзката на Бергендорф с нейния мистериозен приятел продължава от няколко месеца и нещата изглеждат доста сериозни. Въпреки че все още не живеят заедно, те позволяват на връзката си да се развива естествено и бавно. Изглежда, че възрастовата разлика също играе роля, тъй като се съобщава, че мъжът е по-възрастен от певицата.

През годините Жана имаше своя дял от възходи и падения в любовния си живот. Въпреки че често се сблъскваше с разочарования, тя остана непоколебима в търсенето си на истинска любов. Сега изглежда, че тя най-накрая е намерила някого, който отговаря на чувствата й. Нека й пожелаем всичко най-добро в новата глава от живота ѝ!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay