Какво не знаем за любовния живот на Слави Трифонов?

Какво не знаем за любовния живот на Слави Трифонов?

Любовният живот на Слави Трифонов винаги е бил обект на голям интерес, изпълнен с различни жени, заемащи централно място в различни етапи от живота му. Още през студентските си години Дългия имаше романтична връзка със Силвия Лулчева, която по-късно стана известна с ролята си в "Столичани в повече". Тази връзка беше кратка, но дълбока.

Едно от най-ранните спекулации включваше главната танцьорка на балет "Сатен" – Галя. Въпреки че нито една от страните не коментира публично връзката, тя беше широко обсъждана в медиите. Галя напуска балета и започва нов етап в живота си, омъжвайки се за бизнесмен и раждайки им дъщеря. Впоследствие тя се посвещава на преподаването в частна танцова школа.

Една от най-значимите жени в живота на Трифонов е психологът Магдалена Ангелова. През 2000 г., по време на концерт, Слави публично призна любовта си към нея, отбелязвайки едно от редките публични разкривания на връзката им. Въпреки това, връзката в крайна сметка приключва, без да доведе до брак. Същата година Магдалена продължи напред и започна връзка с друг мъж.

Сред бурните връзки на Слави е и тази с певицата Алекс Раева. Техният романс също не доведе до брак. Друга важна жена в живота на Трифонов е Мартина Огнянова, бивша балерина от "Магаданс". Двойката беше заедно над четири години, но никога не разкри детайли за връзката си. Слуховете предполагат, че те дори са планирали сватба, която в крайна сметка не се е състояла. След раздялата си Мартина се омъжи за боксьора Николай Колев и роди две деца.

Друга връзка, която приключи, беше тази с Мартина Джорджевич, фитнес инструктор. След като живяха заедно известно време, Джорджевич напусна Трифонов.

Според близки до Трифонов някои от връзките му са се разпаднали поради неговия тежък, деспотичен характер. В момента изглежда, че Дългия е оставил любовта настрана, тъй като няма съобщения за сериозни връзки през последните две години. Възможно е обаче това да е стратегия, предназначена да предотврати бъдещи любовни разочарования, вдъхновяващи песни като драматичната "Жива рана".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay