Излезе цялата истина за развода на Аня Пенчева и Сашо Диков

Излезе цялата истина за развода на Аня Пенчева и Сашо Диков

Тв журналистката Петя Дикова сподели рядка снимка в своя Instagram профил, която върна спомените за родителите ѝ Аня Пенчева и Сашо Диков в дните на техния брак. Фотографията, направена в деня на сватбата им, бързо се разпространи в социалните мрежи, напомняйки на всички за време, когато известната двойка все още беше заедно.

През 80-те години кариерата на Аня Пенчева е във възход, докато Сашо Диков също печели репутация в индустрията. Любовната им история започва в началото на 80-те години, когато и двамата са на върха на своите кариери. Те се женят през 1983 г., а малко след това се ражда дъщеря им Петя.

Бракът им обаче не издържа дълго и през 90-те години започват да се появяват пукнатини. Професионалните ангажименти на Диков и нарастващите различия в приоритетите им оказват влияние върху връзката им, което в крайна сметка води до развод през 1995 г.

И двамата бивши съпрузи признаха, че професионалните амбиции и различните им приоритети са изиграли значителна роля в края на брака им. Въпреки горчивия край, те успяха да запазят приятелски отношения помежду си.

Докато Аня Пенчева продължи живота си с Ивайло Караньотов, бивш шампион по мотокрос и бизнесмен, Сашо Диков остана отдаден на журналистическата си кариера. От споделената публикация на Петя става ясно, че баща ѝ все още има романтична връзка, въпреки че подробностите за личния му живот остават оскъдни.

Въпреки изминалото време и промените в живота им, родителите на Петя Дикова оставиха трайно наследство както в професионалния, така и в личния си живот. Споделената снимка служи като свидетелство за тяхното минало и напомняне за силата на семейството, дори когато пътищата им се разделят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay