На кого заприлича Алекс Богданска?

На кого заприлича Алекс Богданска?

Топ моделът Алекс Богданска шокира феновете си с рязка промяна в прическата. Тя реши да последва стъпките на популярни фолк певици като Галена и Преслава, като добави бретон тип "Клеопатра" към външния си вид. Тази импровизация обаче не се прие добре от нейните последователи, които смятат, че подобна прическа нито X отива, нито подобрява нейната уникална идентичност.

Мнозина сравняват новия облик на Алекс с този на Преслава, отбелязвайки, че след ринопластиката и двете имат доста сходни носове. Други твърдят, че новата прическа на моделката всъщност я кара да изглежда повече като Галена. Ние пък я оприличихме на Алба Ресио - героиня от любимия на всикчи испански сериал "Новите съседи".

Припомня се, че Алекс си направи операция на носа преди няколко години, когато все още беше омъжена за Дани Петканов, което доведе до значително намаляване на размера му. Резултатите от ринопластиката на моделката продължават да се променят с времето, като носът й става все по-малък с всяка изминала година.

Феновете изразиха разочарованието си от промяната във външния вид на Алекс, заявявайки, че тя вече не се откроява както преди и е загубила своята индивидуалност. Някои дори предполагат, че тя се превръща в клонинг на известни личности, вместо да поддържа собствената си отличителна личност.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay