Риана се държи като Джако

Интимната зона на певицата е главен и единствен герой в новия ѝ клип

Риана се държи като Джако

Клипът на Риана към песента "You Da One" най-после е факт. След като изтормози любопитството на феновете си със снимки-тийзъри, на които от сексапилните ѝ устни излиза пушек, звездата вдигна димната завеса и онлайн премиерата на новото видео се състоя само преди броени дни. Краткото време беше достатъчно, за да се появят всякакви коментари на съдържанието. 

Интересното е, че в щастливата песничка се пее за любов, не е цинична (Риана може и повече), но обичания мъж го няма в клипа. Вместо това, РиРи е сама и се заиграва със собствената си интимна зона. Ентусиасти са преброили – докосва я точно 11 пъти, въпреки че според нас общо взето се занимава с това през почти всички 3 минути и 28 секунди от видеото.

Коментарите са противоречиви. Повечето от тях намират откровена прилика с емблематичното движение на Майкъл Джексън, но се срещат и сравнения с Мери Джей Блайдж. Или с Джеси Джей, която също се хваща за "пакета", когато изпълнява "Do It Like a Dude". С тази разлика, че текста на песента ѝ поне съответства на неприличния жест: "Grab my crotch..." и така нататък, чували сме я всички. 

Според някои фенове, секси Риана изглежда далеч по-добре от Джако, когато се хваща между краката. Според други – при нея жестът става още по-грозен, защото все пак е жена. Разбира се, покрай всичко това се намеси и вечната тема за дискриминацията и еманципацията. Както и новата темата за евентуалната принадлежност на екзотичната звезда към тайното общество на илюминатите. 

Ще ви оставим сами да прецените какво мислите за филмчето, жестовете, дупето на Риана и препратките към стилистиката на "Портокал с часовников механизъм" от Стенли Кубрик.  

38 14
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 29.12.2011|08:56
Така това ще е дълго, но карай! Това, че точно 11 пъти се докосна по интимните части си е факт, но мене си ме кефи! Относно Джако! Той си е вечна легенда и мога да ти дам над 500 изпълнител които със някое действеие са му подръжавали... Господи та те са хора, би трябвало поне малко да си приличат като такива. А като става дума за Джеси... Тя се хвана долу много след Риана! В смисъл Робин (Риана) го прави от няколко години, но досега този жест не се появяваше във видео клиповете й! И последно: вие изобщо имате ли си на представа какво е "илюминати" или просто сте го видяли някаде и го използвате?
1
Не е посочен 28.12.2011|17:55
В последният си албум Риана явно е решила да покаже малко повече от своята тъмна и вулгарна страна. Безспорно се родиха невероятни хитове, но както казва Гари Барлоу не е особено добър ролеви модел за подрастващите, които утре нищо чудно да започнат да имитират жестовете й, биха изглеждали още по-нелепо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay