Венцислава Тафкова показа смущаващи съобщения от последователи

Венцислава Тафкова показа смущаващи съобщения от последователи

Известните и красиви дами от родния хайлайф често получават множество съобщения от анонимни потребители, вариращи от мили комплименти до заплашителни думи и обиди. Някои от тези взаимодействия могат да бъдат доста шокиращи, както разкрива Венцислава Тафкова, Мис България 2020.

Един такъв случай включва потребител, който се обръща към нея в социалните медии с предложението: "Мисля да те използвам като модел и да те татуирам". Въпреки че местоположението на желаната татуировка остава неясно, изявлението със сигурност е неочаквано и смущаващо.

Въпреки че Тафкова признава, че е получила и други скандални съобщения, тя приема ситуацията с чувство за хумор. "Получавам доста странни съобщения, но също така имам и мили фенове", споделя тя.

Историята познава и по-крайни прояви на преданост от страна на феновете. Например, един почитател на певицата Гери-Никол си направи татуировка с нейното име на гърдите, докато друг избра да изпише цяла песен на Преслава върху ръката си. Тези екстремни жестове подчертават интензивността, която понякога идва с обожанието на знаменитостите.

0 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay