Виктор Стоянов с искрено мнение за Алек Младенов

Виктор Стоянов с искрено мнение за Алек Младенов

Май Алек Младенов още дълго време ще е в устите на хората, макар да мина доста време от сканлания финал на "Ергенът" 3. Сега пък се намеси и първият ерген на България Виктор Стоянов.

В епизод на "Преди обед" Виктор Стоянов обсъди изненадващото поведение на Александър по време на противоречивия финал на шоуто. Когато беше попитан отново за Алек и ситуацията, Виктор реши да бъде напълно честен и призна, че разбира Александър и осъзнава колко трудно трябва да му е в момента.

Виктор изрази съпричастност към емоционалното състояние на Александър, тъй като той също е преминал през подобни изпитания по време на участието си в шоуто. Той подчерта важността да останеш верен на себе си и да не позволяваш на общественото мнение да диктува действията ти.

По време на дискусията Виктор сподели някои лични прозрения за своето пътуване до момента и как то го е оформило като личност. Той призова зрителите да останат верни на себе си и да не позволяват на натиска от външния свят да ги определя.

"Бил съм в това положение, този филм сме го играли... Отлично знам какво е всеки втори, да не кажем и първи, човек да говори за теб, да спрягат името ти в хиляди неща, да ти се смеят, обиждат и да ти казват какъв си и как трябва да живееш. На Алек сега му е ад и ако отрече, ще излъже. Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча. За да не се превърна в поредния хейтър, той си ги има достатъчно", каза Виктор.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay