Какво ще донесе на всяка зодия мощното новолуниe на 6 юни?

Какво ще донесе на всяка зодия мощното новолуниe на 6 юни?
Canva

На 6 юни предстои първото лятно новолуние, което според експертите може да ни даде представа от какво да се страхуваме и от какво да се вдъхновяваме. Тъй като Луната се среща със Слънцето, тя ни предоставя изключителна възможност да се ангажираме с лични цели, които въплъщават положителната енергия на знака Близнаци през предстоящите седмици.

Новолунието в Близнаци проправя пътя за нови начала, свързани с учене, споделяне, писане, говорене и свързване. Това е период на огромен потенциал за личностно израстване и самосъзнание, позволявайки ни да развием по-дълбока връзка със себе си и света около нас.

Овен

С вас ще се споделят различни клюки, така че бъдете готови да анализирате информацията и да не приемате повечето от нея на сериозно. Като цяло не пречи да бъдете внимателни, тъй като някои хора ще се опитат да ви създават проблеми.

Телец

Време е да си припомните основните заповеди на финансовата грамотност: портфейлът ви е в опасност.

Опитайте се да следите разходите си по-внимателно от обикновено, спестявайте, където е възможно, и тогава опасността трябва да премине.

Близнаци

През следващите седмици ще бъдете на вълната на успеха. Без страхове, съмнения и ограничения, само уверено движение към заветните цели. Все пак не забравяйте да се заземите и да претеглите плюсовете и минусите, когато вземате важно решение.

Рак

Възможно е да искате да изпаднете в зимен сън и да се изолирате от света поради преумора и чувство на депресия. Отдайте се на този импулс и си починете добре, за да се върнете на работа с нови сили и запаси от енергия.

лъв

Организирайте среща с приятели и планирайте с тях нещо по-грандиозно от вечеря в кафене.

Отидете на мисия, на поход или на кратко, но вълнуващо пътешествие до далечни земи.

Дева

Това е подходящият момент за укрепване на отношенията с колегите. Общувайте с тях по-често по служебни и други въпроси, поискайте съвет, когато е необходимо, споделяйте идеи, мисли и предложения. Това ще бъде изключително полезен опит за вас.

Везни

Съзвездията ви предсказват интригуващи промени и нови открития. Помислете какво искате от живота, как можете да го постигнете и започнете да действате. Бъдете отворени към света и Вселената определено ще ви каже в каква посока трябва да се движите.

скорпион

Дойде време за трансформация, казват експертите. Отървете се от коварните съмнения и ограничения, които са се настанили в главата ви, радвайте се на живота и не обръщайте внимание на мнението на другите.

Само ти самият знаеш кое е най-добро за теб.

Стрелец

Време е да достигнете ново, по-сериозно ниво в романтичните отношения. Например най-накрая да представите любимия си партньор на родителите си, да се преместите заедно или да кажете клетви за вечна преданост един към друг в службата по вписванията.

Козирог

Предстоящите седмици може да са забързани и напрегнати. Не забравяйте, че сте жив човек, а не супергерой от комикси, така че отделете време за почивка. И на близки хора, в противен случай отношенията с тях ще се влошат значително.

Водолей

Бъдете вдъхновени и вдъхновявайте себе си, а вашето семейство и приятели определено ще ви подкрепят. Разговори или мисли могат да ви отведат в нови посоки или може да има нови пътища за вашите проекти.

Риба

Ако сте планирали да правите ремонт, време е да направите първите стъпки в тази посока. Новолунието и следващите две седмици са благоприятно време за подреждане на апартамент. Време е да проучите каталозите и асортимента в строителните магазини.


 

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay