10 признака, че партньорът ви е верен

10 признака, че партньорът ви е верен
Pexels

Психолозите твърдят, че в основата на една силна връзка е доверието, в което всъщност и сами можем да се убедим. Въпреки че всички знаем, че доверието е важно и всички искаме да имаме връзка, изпъленена с доверие, доста хора се съмняват в партньора си... Мислите, че партньорът ни може да има друга връзка или може да ни лъже, могат да ни побъркат, така че преди да се натоварвате с тези негативни мисли, помислете дали наистина има за какво да се притеснявате.

Ето няколко признака, че партньорът ви е верен и няма за какво да се притеснявате:

1. Той е честен с вас за всичко

В една зряла връзка, партньорите трябва да са способни да кажат всичко един на друг. Идеята на връзката не е да сте заедно само в хубавите моменти и когато всичко е наред, а и да се подкрепяте, когато има трудности в живота ви. Вашият партньор би трябвало да е най-близкият ви човек и да можете да му кажете всичко. И двамата партньори трябва да знаят, че връзката им е достатъчно силна, за да преодолеят всичко. Ако вашият партньор ви споделя всичко и може да ви се довери за всичко, бъдете сигурни, че ви е верен.

2. Отдаден е на връзката ви

Всяка връзка има своите лоши и хубави моменти. Но когато вашият партньор се бори за връзката ви, осъзнава, че имате проблем и прави всичко по силите си, за да го разреши, това означава, че той е отдаден на тази връзка. Това означава, че би направил всичко, за да спаси връзката ви, а логичният извод от това е, че вие сте единствената жена, която го интересува.

3. Поведението му е адекватно

Честата смяна на настроенията и нелогичното поведение са признаци, че нещо не е наред и може би партньорът ви прави нещо нередно. Ако той се държи съвсем нормално и не променя мнението си през 3 минути, можете да бъдете спокойни.

4. Полага достатъчно усилия за връзката ви

Обикновено в началото на връзката и двамата партньори работят усилено, за да накарат връзката да потръгне. Важно е обаче тези усилия да не изчезнат с годините. Ако сте заедно от дълго време и той все още полага усилия за връзката ви, повярвайте ни, този човек ви обича и вие сте единствената за него.

5. Той е истински и емоционално отворен пред вас

Ако вашият партньор е истински пред вас и не се страхува да сподели чувствата и стрховете си с вас, това означава, че той иска да бъдете емоционално свързани. Ако пък партньорът ви е "емоционално недостъпен", тоест не споделя емоциите си с вас и се опитва да ви държи настрана, поговорете с него.

6. Не се страхува да изрази любовта си физически

Ако вашият партньор използва всяка възможност, за да покаже любовта си, можете да бъдете сигурни, че сте на прав път. Физическото изразяване на любовта помага да се изгради интимност и емоционална привързаност.

7. Не ревнува

Ревността често възниква от това, че човекът е несигурен не само в себе си, а и във връзката си. Ако вашият партньор не проявява ревност, можете да бъдете спокойни.

8. Включва ви във всички сфери на своя живот

Разбира се, всеки човек трябва да има живот и извън връзката си, но ако вашият мъж не се притеснява да ви включи във всяка сфера на живота си, можете да бъдете сигурни, че не прави нищо нередно. Често хобитата или излизанията с приятели се използват като оправдания за излизане от вкъщи, без половинката.

9. Уважава вашето мнение и желания

Ако вашият партньор винаги взема предвид вашето мнение и е готов да се промени и да се развие, за да ви направи по-щастливи, това означава, че наистина държи на вас и на връзката ви.

10. Винаги сте в мислите му

Ако дори в най-нотоварените си дни, той намира 1 минута, за да ви покаже, че мисли за вас, поздравления- вашият мъж е само ваш!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти