Историята на Аршад Хан- продавач на чай, превърнал се в успешен модел

През 2016 г. Аршад Хан, продавач на чай по улиците на пакистанската столица Исламабад, се занимавал с ежедневната си работа, когато животът му се обърнал с главата надолу. Той просто погледнал в камерата на непознат в точния момент и скоро след това се превръща в медийна сензация. 

Прочетете неговата история...

Историята на Аршад Хан- продавач на чай, превърнал се в успешен моделArshad Khan Chaiwala

Фотографът Джия Али прави снимка на Хан и я публикува в социалните мрежи, където тя бързо става изключително популярна, хиляди хора споделили и коментирали снимката. Хората били пленени от пронизващите му сини очи и поразителната му външност. Скоро той получава предложения за фотосесии, телевизионни изяви и дори договори за модел.

Аршад Хан, известен още като "Чайвала", нямал представа, че Джия Али, пакистански фотограф, ще го използва като модел и моментално ще го превърне в звезда. Той твърди, че 50 жени са го посетили в магазина му за чай на градския базар само за 2 дни. 

Само за няколко часа той се превръща в медийна сензация

Историята на Аршад Хан- продавач на чай, превърнал се в успешен моделArshad Khan Chaiwala

Внезапното внимание и успех били шок за Хан, който идва от скромно семейство и никога не си е представял, че ще стане известен модел. Но бързо се превръща в един от най-търсените модели в Пакистан.

Първата снимка на Хан е описана като "горещ чай"

Историята на Аршад Хан- продавач на чай, превърнал се в успешен моделArshad Khan Chaiwala

Популярността на снимките води до превръщането на Аршад Хан в сензация за една нощ и той бързо стана известен. Fitin.pk, сайт за онлайн пазаруване, в Исламабад, подписва договор с него за кампания за мъжко облекло. Компанията използва снимките на Аршад в своята реклама със слоган: "Chai wala не е повече chai wala, сега той е модна wala!"

Г-н Хан заявява в телевизионно интервю, че социалните мрежи, като Instagram и Twitter са му абсолютно непознати и чужди. 

Историята на Аршад Хан- продавач на чай, превърнал се в успешен моделArshad Khan Chaiwala

Фотографът Али, който публикува съдбовната снимка, казва: "Бях много изненадан, когато стана известна – за мен това беше обикновен пост!" Г-жа Али, завършила медия, която работи като фотограф на събития и сватби в Исламабад, се радва за Хан: "Много се радвам за него, той го заслужава. Той е наистина хубаво дете. Просто се надявам, че може да се справи със славата и да не бъде експлоатиран от алчни хора.”

Оттогава Хан продължава да се занимава с моделство и се превръща в публична фигура, вдъхновявайки много хора със своята история. Той продължава да напомня на хората, че всичко е възможно с упорит труд и решителност.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay