Красотата на 70-годишните жени

Колийн Гарсия е красива, силна и яростна жена. Наскоро тя ни изненада приятно, като сподели няколко забележителни снимки, които хвърлят светлина върху една от причините за нейния блясък. 

Снимките обаче не са типични семейни снимки

Колийн почете баба си Сира Гарсия, известна още като "Тата", на нейния 70-и рожден ден. Споделените от нея снимки са доста специални, тъй като запечват моменти от будоарна фотосесия, която Тата винаги е искала да има.

Тя обяснява: "Тата искаше будоарна снимка за 70-ия си рожден ден и My Metro Photo го направи!"

Честит 70-ти рожден ден!

В прочувствено съобщение Колийн изрази топлите си чувства към баба си за 70-ия ѝ рожден ден, тъй като тя е забележителна жена. Тя ѝ благодари за предаването на ценни уроци за сила, увереност и овластяване, подчертавайки продължаващото въздействие на нейните уроци. Колийн изразява любовта си към баба си и изразява вечна благодарност за всичко, което е направила.

"Обичам те и винаги ще съм благодарна за всичко!"

Терминът "будоар" идва от френски и исторически обозначава определено пространство, където жените могат да се насладят на уединение и лично време. През последните години будоарната фотография придоби популярност като тенденция. Позволява на хората да изразят своята красота, увереност и чувственост по артистичен начин. 

Истинската красота на стареенето се крие в сияйната светлина, която се излъчва отвътре, напомняйки ни, че сърцата ни никога не остаряват. Приемането на това очарователно пътешествие е покана да отпразнувате необикновената красота на съществуването.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay