Сотирани тиквички с чесън и пармезан

Сотирани тиквички с чесън и пармезан
Parker Feierbach

Днес ще ви разкажем как да си приготвите вкусни сотирани тиквички, които могат да бъдат страхотна гарнитура или дори вечеря, ако ви се хапва нещо по-лекичко.

Необходими продукти:

1 с. л. зехтин

2 скилидки чесън

3 големи тиквички, нарязани на кръгчета

1/2 ч. л. сух риган

сол

черен пипер

щипка червен лют пипер

1/4 ч. настърган пармезан

Начин на приготвяне:

В голям тиган загрейте зехтина. Добавете чесъна и гответе около 30 секунди. Добавете тиквичките и ригана. Гответе докато тиквичките омекнат,  около 10 минути.

Овкусете със сол, черен пипер и червен пипер.

Поръсете с пармезан и сервирайте топло.

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти