Шер обещава нов албум

Шер ще подари нов албум на феновете си

Шер обещава нов албум

Поп дивата Шер подготвя издаването на новия си албум, съобщава Digital Spy. 

 

В Twitter профила си звездата вече е започнала да отговаря на въпросите на свои фенове, които са нетърпеливи да научат повече подробности за новите ѝ песни.
 

 

Засега обаче певицата обещава на почитателите си, че албумът ще бъде наистина "нещо голямо", но не дава информация нито за песните, които ще бъдат включени в албума, нито кога ще бъде издаден той. През миналия месец бе потвърдена информацията, че Шер ще запише кънтри албум с продуцента Марк Брайт.

 

Той ще бъде първият, който певицата издава за последните 10 години. В периода 2002 – 2005 г. Шер прави мащабно прощално турне "Living Proof”, по-късно прекръстено на "Never Can Say Goodbye Tour", с което отбелязва своя 40-годишен юбилей в шоубизнеса.

 

През 2008 г. обаче звездата обявява, че е сключила сделка с казино в Лас Вегас. Ангажиментът е за 200 представления. През 2010 г. певицата и актриса участва в мюзикъла "Бурлеска" и печели награда "Златен глобус" за песента "You Haven't Seen The Last Of Me". Сега Шер подготвя и издаването на нов албум. Явно  поп иконата наистина не може да се сбогува със сцената за радост на всички нейни фенове.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay