"Ако блъсна някой, не е нарочно": Родна моделка застрашава животи на пътя

"Ако блъсна някой, не е нарочно": Родна моделка застрашава животи на пътя
Instagram

Самозабравиха ли се разни родни псевдоинфлуенсъри или вече живеем в "новото нормално". На колко ли още трагедии по пътищата трябва да станем свидетели, че хората да осъзнаят колко опасно е да изпозлват телефона си и други предмети в автомобила си докато шофират?

Явно поредната моделка, която смята, че над нещата, се опитва да блесне с глупост в социалните мрежи Нямаше и да знаем коя е Мария Луиза, ако не бяхме попаднали на нейно Стори, в което тя държи да отбележи колко много работи... толкова много, че тефтерчето със задачи и чатовете в телефона не могат да почакат, докато тя стигне до крайната си дестинация.

Анонимен източник сподели с нас екранна снимка от въпросното Стори на въпросната моделка, на което виждаме как тя се намира на шофьорската седалка. С лявата си ръка тя държи чаша кафе, което определя като своя закуска и обяд в едно. Пред нея, на седалката виждаме тефтер и химикал, както и мобилен телефон, по който тя явно говори.

"Закуска/обяд. Работя. x2 говоря. С дясната карам. Ако блъсна някой, не е нарочно", пише тя в Сторито.

Надяваме се и да не убие някого, въпреки че няма да е нарочно.

А на вас напомняме - когато шофирате, вниманието ви трябва да бъде единствено върху пътя и случаващото се около вас. Не използвайте телефона си, докато карате, независимо дали трябва да се обадите, да изпратите съобщение или да направите снимка или видео. Всички тези неща могат да почакат.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay