10 лъжи, които жените казват на първа среща

Вижте за какво лъжем

10 лъжи, които жените казват на първа среща

Всеки иска да направи възможно най-добро впечатление на първа среща, така че хората са склонни да премълчават някои неща, да прикриват други и да си украсяват истината. Ето няколко неща, за които дамите често лъжат на първа среща:

1. Разбито сърце

Една жена може все още да е наранена, сякаш е разкъсана отвътре, но се държи така, сякаш нищо не я притеснява. Тя може да е готова да ходи на срещи (или пък не), но никога няма да признае, че сърцето й е разбито.

2. Упражнения и спортуване

Модерно е да сме мускулести, но секси и това е страхотно, но нека си признаем: жените живеят под голям натиск. Ако една жена не е толкова "активна", колкото смята, че трябва да бъде, тя може да преувеличи малко.

3. Че са заети

Често жените искат да изглежда така, сякаш са имали много срещи, дори скоро да не са ходили на среща. Всички жени знаят, че забавлението е в преследването и искат да изглеждат по-недостъпни. Всяка жена иска да изглежда желана.

4. Почивки

Една жена може да разкаже, че е имала невероятна почивка, а всъщност това да е било малко бягство от проблемите. Това е така, защото тя иска животът й да звучи интересен и вълнуващ.

5. Липса на родител

Независимо дали нейните родители са я изоставили или например отглежда детето си без баща, определено никоя жена не би искала да сподели тази информация на първа среща. Това не е точно лъжа, а по-скоро по-бавно разкриване.

6. Хранене

Тя може да каже, че не е гладна и мъжете започват да се чудят дали е от онези жени, които "не ядат", но истината е, че или жената е прекалено нервна, за да яде, или е яла преди да излезе.

7. Извинение

Рабира се, може "наистина" нейната приятелка да се нуждае от помощта й точно сега или леля й да е в болница, но по-вероятно е просто да се опитва да намали продължителността на срещата.

8. Нейната увереност

"Да, аз се чувствам много уверена." Това е една невинна лъжа. Едва ли някой мъж би искал да слуша за всички недостатъци на жената на първата среща. 

9. Друга любов

Не става дума за съпруг или сериозен приятел, но ако се вижда с някой друг, нещо безобидно, определено няма да го сподели на първата среща.

10. Голяма травма

Ако току-що е преживяла една година на възстановяване, загуба на родител или близък, загуба на работа, ще избягва да говори за това.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay