10-те недостатъка на женския бюст

Най-неудобните обстоятелства, свързани с жените и техния бюст

10-те недостатъка на женския бюст

Гърдите са сред най-харесваните части от женското тяло. Стига да поискат, дамите могат да ги използват в своя полза и то доста умело.

Има обаче и недостатъци, свързани с бюста, които определено не карат жените да се чувстват комфортно. Обикновено никой не забелязва това, най-малко представителите на мъжкия пол. Но има периоди, когато една жена наистина може да намрази гърдите си и това, че се е родила жена. Е, добре де, не съвсем буквално.

1. Пазаруване

10-те недостатъка на женския бюст

Без значение какъв е размерът на гърдите ви, най-вероятно ви се е случвало да ги сравнявате с тези на другите жени. При пазаруване често се оказва, че бюстът ви не е в подходящия размер за деколтето на избраната рокля. Така изборът ви на покупка силно се стеснява. Този пример, заедно с други неволи, могат да направят пазаруването едно наистина изнервящо преживяване.

2. Намирането на подходящ сутиен

10-те недостатъка на женския бюст
В Jenite.bg сме ви разказвали за трудностите, които всяка жена изпитва, докато пробва сутиени. Първо трябва да знаете точно какъв размер са гърдите ви, което всъщност е постоянно променяща се величина.

На второ място трябва да откриете подходящата форма, правилните презрамки за различни случаи, а след това и принт, който да ви харесва. И ако това не е истинско мъчение!

3. Вариращото тегло

10-те недостатъка на женския бюст
Независимо дали сте качили, или свалили килограми, това несъмнено ще се отрази на бюста ви. Получава се следната ситуация: точно когато си мислите, че сте открили правилния размер на гърдите си, теглото ви се променя, а заедно с него и прословутият "правилен размер”.

4. Гърдите са капан за вредители

10-те недостатъка на женския бюст
Гърдите ви привличат като магнит трохи храна, капки кафе, пот. Всякакви птички и дори дребни кученца незнайно защо намират за интересно да кацнат или пък да заровят муцунка в бюста ви. Ето защо той се явява като изненадващ капан за всякакви вредители.

5. Не пипай!

10-те недостатъка на женския бюст
Гърдите се приемат като недвижимо имущество, и затова - като неизменно право, от "нежните” мъжки погледи, правостоящите до вас в автобуса и от мъжете, които настървено искат да танцуват с вас в дискотеката.

Няма ли как да разберат, че гърдите на една жена са си само и единствено нейна собственост?

6. Деколтето

10-те недостатъка на женския бюст
Винаги, дори когато показвате много малка част от гърдите си над блузката, се смята, че го правите нарочно. Че търсите внимание и провокация. Когато всъщност изобщо не сте се стремили към това.

Обвиненията от типа на това, че нарочно сте прекалено секси на работното място, невинаги отговарят на истината.

7. Проблемът с твърдите зърна

10-те недостатъка на женския бюст
Има жени, които колкото и дрехи да сложат върху себе си, не успяват да прикрият зърната си изпод тях. За тези дами носенето на сутиен е просто задължително. В противен случай няма как да избегнат погледите върху себе си.

Но има и такива, които сами търсят подобна показност и свободно се разхождат с лек топ и без сутиен.

8. Цената

10-те недостатъка на женския бюст
Сутиените са си доста скъпи. Особено ако не правите компромиси с качеството. Има ли нужда да обясняваме защо това е недостатък?

9. Бързият растеж
В един момент сте просто деца, а в следващия вече трябва да се провежда неудобният разговор с мама за нуждата от сутиен. Женските гърди растат бързо и този процес може да бъде стресиращ за младите дами.

10-те недостатъка на женския бюст
10. Скритите интереси
Има много скрити интереси около женския бюст. Ако позволите, той може да ви унищожи. Може да ви накара да се чувствате несигурни, да притъпи самочувствието ви и дори да промени мнението ви за самите себе си.

Гърдите може и да ви причиняват известни неудобства понякога, но въпреки това трябва да ги харесвате такива, каквито са!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

14 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 13.05.2014|14:09
И аз съм имала такива проблеми.
5
Не е посочен 12.05.2014|15:40
Най - важното е, че са естествени.
4
Не е посочен 12.05.2014|14:43
няма как ... имаме си ги и трябва да свикваме с тях хаха :)
3
Не е посочен 12.05.2014|11:34
Оф :) т9. си я спомням от детството,беше ужасно, в смисъл в един момент си вече... е честно да ви кажа от 7-ми клас когато ми пораснаха гърдите досега не са се променили значително в размера си и в началото си просто една.. дойна крава, бе гадно си е,особено ако майка ти не се сеща да те заведе в магазина.. спомням си дори,че имах съученички,които имаха таен сутиен и го криеха от родителите си. Кофти история :)
2
Не е посочен 12.05.2014|11:06
Последното ми хареса, трябва да харесваме гърдите си такива каквито са, а не да си поставяме импланти и да се излагаме на излишни рискове, в крайна сметка не всички жени са цицомани:)
1
Не е посочен 12.05.2014|10:58
бе не е лесно
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay