11 трика от принцеса Даяна, които много съвременни знаменитости все още използват

11 трика от принцеса Даяна, които много съвременни знаменитости все още използват

Тоалетите, които Даяна носеше през 80-те и 90-те години, са живи и днес. Въпреки че времето промени много неща, някои от триковете, които принцесата използваше, все още се появяват в гардеробите на днешните знаменитости.

Ние прегледахме много снимки на принцеса Даяна, след това сравнихме външния й вид с тоалетите на днешните знаменитости и разбрахме, че тя все още определя тенденциите в света на модата.

Перли

Перлените бижута се използват широко и днес. Например, Дженифър Лорънс се появи с вариация на този аксесоар през 2019 г. на шоуто на Dior по време на Седмицата на модата в Париж. Джесика Частейн, на свой ред, дари перли на благотворително събитие за amfAR през 2017 г. Принцеса Даяна показа огърлицата си през 1997 г., когато пристигна в балета "Лебедово езеро".

Червено и лилаво

Принцеса Даяна се похвали с ярката комбинация от червено и лилаво през 1989 г. Меган Маркъл повтори тази известна цветова комбинация през 2019 г.

Суичъри

Много от нас предпочитат удобните суичъри, които Lady Di активно носеше през деня. Днес Хейли Бийбър може да се нарече голям фен на този елемент от облеклото. Феновете могат да я видят да носи този елемент от гардероба си в ежедневието. Ирина Шейк също се появи, облечена със суичъри по крайбрежните алеи.

Червено палто

Принцеса Даяна показа дългото си червено палто в комбинация с черна чанта през 1996 г., когато ги облече след тренировката си, което обяснява наличието на бели маратонки и високи чорапи във външния й вид. Кейт Мидълтън облече подобно палто в края на 2020 г. по време на краткото си пътуване из Великобритания.

Леопардов бански

Лейди Ди носеше зашеметяващ бански с леопардов принт много преди този елемент да стане изключително популярен през 2000 -те. Можем обаче да видим, че знаменитостите продължават да носят подобни ярки тоалети и днес. Например Кендъл Дженър носеше такъв на яхта през 2017 г. Докато Салма Хайек се появи на плажа с такъв през 2019 г.

Цветни чорапогащи

Монохромно облекло, което се състои от рокля, обувки и чорапогащи в същия цвят, може да се види на принцеса Даяна през 1992 г. на концерт на Пол Маккартни. Бела Хадид направи подобна визия през 2021 г. на ревю на Versace.

Бяла мини рокля

Бяла мини рокля заема своето място в гардеробите на много жени още от времето на принцеса Даяна. Папараци я заловиха, облечена през 1995 г., а Дакота Фанинг се появи с подобна рокля на червения килим през 2018 г.

Син костюм

Въпреки че сините костюми на Chanel съществуват отдавна, те все още са популярни сред известните личности. Така Кристен Стюарт се появи с подобен тоалет на фестивала в Кан през 2018 г. Тя обаче предпочита панталоните и по-безгрижния силует като цяло.

Гол гръб

Триъгълник, изрязан на гърба, също не остана в 80-те години. Например, Емили Блънт избра подобна рокля през 2015 г. на 68-ия филмов фестивал в Кан. Лейди Ди можеше да бъде видяна с това облекло на премиерата на филма "Поглед към убийство" през 1985 г.

Рокля с едно рамо

Вталеният силует, "лъскавата" текстура на роклята и голото рамо - тази комбинация остава актуална дори 30 години след като Даяна се появи в тази рокля на премиерата на филм за Джеймс Бонд. Ан Хатауей показа подобна визия в Късното шоу със Стивън Колбърт, докато Рене Зелуегър можеше да бъде видяна да облече тази рокля на церемонията по връчването на Оскар през 2020 г.

Ивици (Райе)

Дрехи с тъмни ивици могат да се видят на днешните знаменитости. Докато Даяна носеше раирано облекло с семпла кройка, съчетано с бяла шапка и големи обеци, Лейди Гага реши да се спре на по-екстравагантен вариант и го подсили с черни аксесоари. Къртни Кардашиян, на свой ред, заложи на раирана рокля с кройка, която прилича на тази, която принцесата на Уелс носеше.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay