15,2 милиарда долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

15,2 милиарда долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

Потребителите само в САЩ харчат шокиращите 15,2 милиарда долара всяка година за нежелани коледни подаръци. 61% от анкетираните признават, че получават поне по 1 неприятен подарък всяка Коледа. Най-често подаряваният нехаресван подарък се оказват дрехите (посочени от 43% от потребителите), 20% – стоки за дома, 12% – козметика и парфюми. Когато получат нежелан продукт, 31% от хората го запазват, но не го ползват, 31% – решават да го подарят на приятел, 20% – да го разменят, 7% – го продават, а 4% – го изхвърлят или връщат (пак 4%).

С наближаването на края на годината, светът отново е завладян от коледно настроение, а потребителите са в трескаво търсене на перфектния подарък за любимите хора. Най-бързо развиващата се в света beauty-tech марка FOREO е подготвила специален коледен списък с идеи за премиум подаръци за грижа за кожата, за да улесни пазаруващите. Благодарение на този списък, всеки може да се превърне в любимия на всички Дядо Коледа тази година и да обере овациите като подари модерни подаръци, които ще бъдат ценени дълго след Коледа!

"Цели 15,2 милиарда долара са "хвърляни на вятъра" за нежелани подаръци всяка година само в САЩ, което е наистина стряскаща статистика. Ние от FOREO сме много горди, че процентът на върнатите наши стоки никога не е надминавал 1%. Когато става въпрос за изкуството на подаряване на подаръци, всичко е въпрос на персонализация, а с FOREO тя е гарантирана. Освен това, нашите подаръци са направени така, че да издържат много години, отговаряйки на очакванията на клиентите, но и намалявайки генерирането на отпадъци", коментира Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. 

Тази година се очаква купувачите в САЩ да похарчат 1,3 трилиона долара, сравнено с британците, които се смята, че ще похарчат 113 милиарда долара, а това прави Коледа най-големият шопинг празник на годината. Независимо от бюджета, който сте задели за подаръци за любимите си хора тази Коледа, е важно да имате предвид, че настоящата криза с недостига на чипове засяга производството на традиционно най-желаните коледни подаръци като компютри, таблети и игрови конзоли. Затова е най-добре да започнете да пазарувате за Коледа веднага, за да сте сигурни, че ще успеете да си осигурите подаръците, които сте си набелязали и които вашите приятели и семейство ще харесат и няма да помислят да върнат или изхвърлят.

Наскоро Reddit разкри най-лошите сред най-лошите подаръци, получавани някога през празничния сезон. Списъкът включва пластмасови кутии за храна, използвана чаша, списание за диети и футболна топка, увита в зеле. Оказва се, че подаряването на подаръци наистина е изкуство, което не всички владеят. Учени са установили, че приятелите и половинките купуват най-добрите подаръци, а лели, чичовци, баби и дядовци са начело в списъка на подаряващите най-лошите подаръци за Коледа.

Любопитен факт е, че в списъка с най-лоши подаръци, споделени от потребителите на Reddit, липсват оплаквания от технологични продукти за красота. Много хора купуват уредите на FOREO като подарък, просто защото те наистина са перфектен подарък с висока стойност, особено за хора, които трудно се впечатлят, или такива, които имат всичко. Като абсолютен професионалист в "играта с подаръците", шведският гигант е подготвил няколко идеи как да изберете идеалния подарък и да сте хитът на сезона!

15,2 милиарда долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

Домашен СПА център за вас и мама, 299 долара (редовна цена: 478 долара) 

15,2 милиарда долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

Този невероятен комплект е истински домашен СПА център за вас и вашата майка, който ще ви позволи да споделите релаксиращи моменти и да поддържате здрава, блестяща кожа дълго след празниците. UFO mini 2, сладка, но мощна джаджа, е заредена с цял набор от авангардни технологии, внимателно сглобени в лесно за използване у дома или в движение устройство. UFO mini 2 разполага: с термотерапия за моментално затопляне на кожата, която улеснява вливането на активните съставки на маската дълбоко под повърхността на кожата, с пълноспектърна LED светлина за намаляване на признаците на стареене и видимо ревитализиране на кожата, и характерния T-звуков масаж на FOREO за отпускане на точките на напрежение в мускулите на лицето и шията, като същевременно засилва сиянието на лицето – за по-мека и гладка кожа. UFO 2 е още по-усъвършенстван и разполага с криотерапия – бързо охлаждане за свиване на порите и намаляване на подпухналостта, като гарантира, че ще блестите през този празничен сезон. Комплектът идва с комплект маски "Make My Day" и "Call It A Night", класика в грижата за кожата, която ще ви примами в луксозния свят на маските за лице на FOREO и ще ви накара да се влюбите в кожата си.

Неинванзивен анти-ейдж лифтинг, 319 долара (редовна цена: 358 долара)

15,2 милиарда долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

Комплектът на FOREO за анти-ейдж грижа съчетава две от най-добрите оръжия на бранда, които буквално ще върнат часовника назад за кожата ви. BEAR е първото в света медицинско микротоково устройство, одобрено от FDA, с анти-шокова система™, което ще ви осигури зареждащ фейслифтинг за броени минути. Устройството съчетава наелектризираща микротокова технология за по-стегната и по-ярка кожа с емблематичните за FOREO T-звукови пулсации, които ще ви гарантират най-енергизиращата грижа за лице досега. За разлика от други подобни продукти на пазара, BEAR разполага с патентована анти-шокова система, която го прави най-безопасното микротоково устройство в света. Ако сте мислили, че пластичната хирургия е единственият начин да върнете младостта на лицето си, помислете отново, тъй като това неинвазивно лечение ще ви подмлади лесно и бързо в домашни условия. За най-добри резултати, комбинирайте своето BEAR със SERUM SERUM SERUM, който съчетава антиоксидантната сила на сквалана и хидратираща хиалуронова киселина за гладък и сияен тен. Този силно попиващ, лек серум намалява появата на фини линии и бръчки, възстановява еластичността и подхранва кожата, за да възвърне оптималните нива на влага, оставяйки ви с плътна, защитена и по-млада кожа. 

За FOREO

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay