3 игри, които всички нарцистични мъже играят във връзките

Не сте сигурни, дали се срещате с нарцистичен мъж? Сега ще разберете.

3 игри, които всички нарцистични мъже играят във връзките

Как да разберете дали се виждате с нарцистичен мъж? Нека ви изброя няколко знака.

Първо, никога не си помисляйте, че можете да ги промените или да им помогнете. Освен ако не сте терапевт и мъжът не ви е потърсил сам за помощ.

Не се заблуждавайте, това е психично разстройство и само специалист може да им помогне, стига да поискат помощ.

Ето и кои са игрите, които всички нарцистични мъже играят в отношенията си с жените.

  1. Господин високо самочувствие

    Примерен сценарии: Жена пита мъж дали би искал да отиде с нея на почивка. Той отговаря: "Имаш ли представа какво ще се случи, ако отсъствам от работа точно по това време?"

    Нарцистичните хора вярват, че целият свят ще се разпадне без тях или поне искат вие да вярвате в това.

    В разговорите с такива мъже, постоянно се чува какво са купили, къде са ходили, какво са правили. Те рядко задават въпроси за вашия живот.

    Целият разговор е насочен към тях и към техния живот. Ако по някаква причина стане въпрос за друг човек, стават нервни. И си мислят: "Май не осъзнават кой съм аз?!"

  2. Господин никакво състрадание

    Например, ако споделите на такъв мъж тъжната история на своя приятелка или друг човек, той веднага ще намери причина за нещастието, което се е случило, вместо да покаже някакво състрадание.

    Абсолютно никаква съпричастност и омаловажаване на останалите хора. Това е много ясен знак, че си имате работа с нарцистичен мъж.

  3. Господин крехко его

    Когато нарцистичните мъже получат съвет от някого , който би бил полезен за тях, те не се вслушват в него и не казват "Благодаря". Вместо това, отговарят агресивно, като нападат човека отсреща.

    Има и още знаци, че сте срещнали нарцистичен мъж

    Тези мъже обикновено са много чаровни и много умни. Те ви обещават слънцето, луната, звездите, докато не ви хванат в капана. След като това се случи, вие сте в техния свят и правите това, което те искат.

    Моментът, в който спрете да правите това, което искат, се ядосват. Например, ако решите да сложите край на връзката, те захвърлят всичко и започват да говорят негативни неща по ваш адрес.

    Аз не обичам да слагам етикети на хората и винаги казвам "Обичай човека, промени поведението му" Но не забравяйте, че човекът трябва да иска да бъде променен.

    Ако обичате такъв човек, имате няколко опции. Прекарайте живота си по горе описания начин, променете го или го напуснете.

    Вие заслужавате да бъдете обичани и уважавани!   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay