4 тенденции за летен грим

4 тенденции за летен грим

Неонови нюанси

Ярко жълто, коносово оранжево и червено като на светофара - тези цветове са сред най-предпочитаните за летния сезон. Тези цветове са си самодостатъчни и трябва да бъдат акцент в грима, съчетани с лек гланц, пудра и подчертани вежди. След като матово жълтите сенки са все по-често срещани по модните дефилета, можете да заложите на гланцова визия тип мокър ефект.

4 тенденции за летен грим

Клеопатра очна линия

Очната линия е използвана още от древните египтяни до наши дни и много жени я включват в ежедневния си грим. Но, този сезон тя ще бъде звездата на сцената на грима - плътна и ясно изразена. Очната линия дава форма на окото и оптически го уголемява. Ако искате да изпробвате  този вид, можете да направите грима си такъв за лятно парти.

4 тенденции за летен грим

Металически отблясък

Сенките за очи в метални отблясъци в злато, сребро, платина и розово злато се завърнаха и са обект на вниманието на много дами още от миналата година. Изглежда 80-те отново са тук и тази тенденция трайно ще остане поне през следващите два сезона. Метален блясък в червилото, в грима на очите, в хайлайтъра, всичко това е добра идея!

4 тенденции за летен грим

Декоративен грим с камъчета

Осен в по-екстравагантните гримове, камъчетата могат да се включат и в по-семпъл вариант, като например да обкантват окото. Можете да поставите и само на горния клепач, както и в центъра. Този грим трябва да бъде нежен и не изисква никакви други акценти.

4 тенденции за летен грим

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay