5 неща, които трябва да знаете, преди да наемете професионален организатор

5 неща, които трябва да знаете, преди да наемете професионален организатор
Pexels

Ако вашият дом напоследък не е толкова подреден, колкото ви се иска и се притеснявате, когато ви идват гости, вероятно е добре да обмислите наемането на професионален организатор. 

Въпреки това, подобно на всяка професионална услуга, има много неща, които се случват зад кулисите.

Ето пет неща, които професионалните организатори няма да ви кажат... 

1. Вие трябва да свършите работата

Без значение колко добра е една система за организиране, ако не я поддържате, домът ви няма да остане организиран. Обикновено професионалните организатори се стремят да ви помогнат да си изградите навици, които пасват на начина ви на живот, така че да можете да поддържате резултатите, които професионалистът ще постигне.

2. Инвестирайте във висококачествени продукти за организиране

Ако възнамерявате да инвестирате в наемането на професионален организатор, лоша идея е да спестявате контейнери. Добре е да инвестирате във висококачествени продукти за организиране, защото в противен случай те няма да издържат във времето. Кошниците, кошчетата и разделителите за чекмеджетата са продукти с голям трафик, които с течение на времето ще трябва да бъдат почистени или преместени на различни места. Това е инвестиция, която си заслужава и ще ви спести пари в крайна сметка. 

3. Вашият организатор не може да създаде място, където не съществува

Независимо дали става дума за малка къща, апартамент или имение - всеки дом разполага с ограничено пространство за съхранение на вещи. Така че, ако клиентът не може да промени броя на пуловерите в гардероба си или да изчисти старите вещи от килера - работата на организатора е много по-предизвикателна. Важно е да осъзнаете, че организаторът не мога да създаде пространство, което не съществува. Така че, не очаквайте чудеса.

4. Не, децата ви нямат нужда от всички тези играчки

Децата обикновено натрупват много играчки в наши дни, но те всъщност не се нуждаят от тях толкова, колкото си мислите. Само защото децата си играят с всичко това, не означава, че се нуждаят от количеството, което имат. Истината е, че децата биха оценявали нещата, които имат, много повече, ако не бяха затрупани с играчки. Поради тази причина не се чудете дали да редуцирате играчките и вещите на децата.

5. Организаторите могат да бъдат като терапевти

Задържането на определени предмети, независимо дали са спомени от детството или подаръци от предишни връзки, може да каже много за даден човек. Така че процесът на премахване на тези елементи може да бъде доста терапевтичен. Организаторите могат да бъдат като терапевти, от които никога не сте знаели, че имате нужда. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay