5-те грешки, които жените допускат най-често в леглото

Хората не са идеални и допускат грешки, включително и по време на секс. Понякога грешката в леглото може да доведе до лош край и на половия акт, и изобщо на отношенията.

1.Говоренето по време секс. Половият акт не се нуждае от разговори, той трябва да изпълва помещението не с дрънканици, а със стонове, гръмки въздишки, охкания и подобни звуци. А за любовта и другите неща може да се поговори и след това.

2.  "Ти си по-добър от всички досега взети заедно". Несъмнено, подобна хвалба след секс ще поласкае всеки един мъж, но не трябва да го сравнявате с предишните си партньори.

3. Пасивният секс. Дамата ляга и... чака. Такова поведение дразни всички  мъже без изключение. Лежащият "пън" може да възбуди единици, а след полов акт с него мъжът се чувства като изтощен от фитнес.

4.  Секс по време на футбол. Мъжете са запалянковци. И когато жена му го разсейва, докато играе любимия му отбор по време на Шампионската лига или Лига Европа, опитвайки се да конкурира с любимия му отбор, тя ще претърпи горчиво поражение, а като бонус и крясъци по свой адрес.

5. "Преди не си правил такова нещо, къде си го научил". След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва завинаги. 

Източник: БГ НЕС

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се хвали на приятелката си: -Днес си купих специална поилка за морските ми свинчета. Представяш ли си? Там има едно копче, като го натиснеш и пуска вода в купичката. -Е те, морските...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти