5 мита за секса след брака

5 мита за секса след брака

Излишно е да се каже, че бракът е сложно нещо. Около брака има всякакви страшни мисли и митове, което изглежда напряга повечето двойки, преди дори да стигнат до него. Съществуват различни митове, които засягат секса, особено след като двойките се оженят. 

Честно казано, нищо не се променя, след като се ожените. Затова ви представяме някои често срещани митове за брачния сексуален живот, които трябва да бъдат унищожени сега!

Сватбената нощ ще бъде забавна

Докато много двойки чакат брачната си нощ и мечтаят за цялото забавление, което е възможно, но реално повечето от тях си лягат направо да спят, след като са усетили леглото. Сватбите са доста изтощителни и след дългия ден има шанс да бъдете наистина уморени и дори да не се стегне до дългоочаквания секс в първата брачна нощ.

Партньорът ви ще знае всичко

Изглежда, че хората стигат до извода, че след брака вашият съпруг автоматично ще знае всичко за вас и също така ще знае триковете, за да ви достави удоволствие в леглото. За съжаление това не е вярно. Човек се нуждае от време, за да свикне с другия, а сексуалното изследване се нуждае от време, разбиране и близост.

Ще има време за всичко

Много двойки смятат, че след като се оженят, ще имат достатъчно време един за друг. Но е трудно. С допълнителни отговорности и натоварени графици, човек трябва да работи за намиране на време за другия и да направи общия сексуален живот приоритет.

Сексът ще стане скучен

Пълен мит е, когато хората казват, че сексът става скучен, след като двойката влезе в брачен съюз. Някои смятат, че може да звучи като скучна работа, да правите секс поне веднъж или два пъти седмично. Но това не е вярно. Можете да откриете нови начини да запазите вълнението в себе си, защото всичко е свързано с това как и какво мислите за него.

Семейните двойки не мастурбират

Това изобщо не е вярно. Въпреки че ще правите много повече секс, след като се ожените, времето за индивидуално удоволствие също ще бъде нужно. Вашето сексуално желание може понякога да не съвпада с това на половинката ви. Това също е чудесен начин да експериментирате със своята сексуалност дори след брака.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay