5 неща, които да сложите в куфара за следващата си почивка

Има няколко задължителни неща, които трябва да приготвим за всяко пътуване, за да се чувстваме красиви и да си гарантираме малко спокойствие през дните, в които ще се откъснем от сивото ежедневие. Ето нашите топ пет неща, които трябва да включите в списъка си за следващата ваканция, независимо дали тя ще е на морето, в някое чарвоно градче или в планината:

1. Подходящата чанта

Вземете си удобна чанта, която ще отива на облеклото ви. Преценете дали това ще бъде голяма дамска чанта, малка раничка или чанта през рамо. За вски случай сложете една малка чантичка тип клъч в куфара си, никога не излишна за една дама.

2. Необходимата козметика

Подгответе всичко необходимо за вашата кожа - крем, почистващи грима продукти, слънцезащитни кремове и продукти за след слънце. 

5 неща, които да сложите в куфара за следващата си почивка

3. Само дрехите, които наистина ще облечем

Често взимаме неща, които знаем, че няма да са ни полезни, ни просто искаме да ги сложим в куфара. Оставете ненужните дрехи и си спестете трудното носене на огромен куфар. Вземете точен брой тоалети, според времето ви на престой.

4. Основни лекарства за всеки случай

Независимо дали пътувате с деца или не, погрижете се за спокойна почивка като вземете лекарства от първа необходимост.

5 неща, които да сложите в куфара за следващата си почивка

5. Книга

Няма по-добър начин да избягате от реалността и да си почивате от добрата книга. Списанията и телефона не биха могли да я заместят. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay