5 практически съвета за насърчаване на ума Ви преди работа

Да го раздвижим

5 практически съвета за насърчаване на ума Ви преди работа

Всички се оплакваме сутрин, че много ни се спи и е нечовешко да започваме работа в толкова ранен час. Всъщност часът си е ок, но ние още сме твърде сънени за да започнем да работим. Много по-добре бихме се чувствали, ако малко преди работа раздвижим мозъка си. Ние ще Ви дадем няколко предложения.

1. Прочетете пасаж от книга, вестник, или списание - По този начин ще го събудите и ще му покажете , че е време да си влезе в ролята си да мисли. 

2. Намерете време за физически упражнения сутринта - По този начин ще се чувства добре не само тялото Ви, а и мозъкът. Тичането сутрин може да се сравни с вземането на антидепресант,.само че напълно естествено Ви осигурява добро настроение и кондиция през целия ден. Ще можете да взимате много по-лесно и бързо решения, защото това стимулира снабдяването на мозъка  с кръв.

3. Медитирайте - Медитацията рано сутрин помага за подобряване на вниманието, концентрацията, за намаляване на тревожността и депресията. 

4. Слушайте класическа музика- Слушането на Бетовен и  Моцарт сутрин, докато се обличате, спомага за по-добрата Ви концентрация през деня.

5. Направете си списък с нещата, за които сте благодарни - Хората, които благодарят всекидневно за това, което имат и които са постигнали, са много по-здрави, постигат по-лесно целите си и са по-полезни за другите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay