6 начина да направите рождения ден на детето незабравим по време на изолацията

6 начина да направите рождения ден на детето незабравим по време на изолацията

Ако рожденият ден на детето ви се пада по време на изолацията, това може да бъде сериозно предизвикателство. Повечето деца са свикнали да имат голямо празненство, с много приятели и роднини, много подаръци и игри, но организирането на такова парти в сегашното положение е невъзможно и много опасно. В крайна сметка безопасността на семейството е на първо място. Но това, че детето ще прекара рождения си ден у дома, само с родителите си и братче или сестриче, ако има такова, не означава, че трябва да го лишавате от празненство. Ще ви дадем няколко идеи как да направите празника незабравим, въпреки изолацията:

1. Организирайте виртуално парти за рождения ден с приятелите и семейството си

Всички искаме да бъдем с близките си, вместо да ги виждаме на камерата, но за съжаление в момента няма как да се случи. Свържете се с баби, дядовци, лели, чичовци, братовчеди и т.н. чрез видео разговор, за да могат да изпеят "Happy Birthday" на детето, докато духа свещичките на тортата. 

2. Организирайте семеен къмпинг

Ако имате двор, можете да разпънете палатка там и да прекарате деня така, сякаш сте на къмпинг. Ако не разполагате с двор, можете да разпънете палатката в хола и да гледате филми в нея. 

3. Декорирайте дома си 

Направете страхотна декорация за рождения ден. Надуйте балони, направете различни тематични декорации. Ако детето ви има любим анимационен герой, можете да направите декорацията тематична. 

4. Поглезете детето на рождения му ден 

Всички знаем колко са вредни видео игрите и гледането на телевизия, но ако искате детето ви да е наистина щастливо на рождения си ден, позволете му да играе на любимата си игра или да гледате любимите си филмчета цял ден. Все пак рождения ден е веднъж в годината. 

5. Поднесете подаръците по интересен начин

Можете да скриете подаръци из цялото жилище и да създадете карта на съкровищата. Детето ще се забавлява изключително много, докато търси своите съкровища. 

6. Направете специална торта 

Сега имаме достатъчно време, което можем да прекараме в кухнята, така че можете да направите на детето си много специална торта. Ако детето обича да ви помага в кухнята, позволете му да вземе участие в изработването на собствената му торта. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay