7 знаменитости, които станали известни случайно

Трудно е да се повярва, че Джейсън Стейтъм е бил в Националния водолазен отряд на Великобритания, а Чарлийз Терон е забелязана заради сприхавия си характер.

Тези 7 знаменитости вероятно щяха да се изсмеят, ако бяха чули, че ще бъдат невероятно богати и известни. Въпреки това, ето ги, с много фенове и невероятни истории за разказване.

1. Чарлийз Терон

Веднъж Чарлийз се опитвала да осребри чек, изпратен от майка ѝ, но банков служител отказал да го направи, тъй като тя имала проблем с гражданството си. Чарлийз започнала да се кара с касиера, опитвайки се да го убеди да ѝ даде парите.

Суматохата привлякла вниманието на Джон Кросби, агент за таланти, който търсел бъдещи звезди. Той бил впечатлен от решителността на 19-годишното момиче и ѝ дал своята визитка. Дори сам осребрил чека за нея.

2. Аштън Къчър

Аштън не е мислил да стане актьор. След като завършил гимназия, той постъпил в университета на Айова, за да учи биохимично инженерство. По-късно той решил да се пробва да се стане модел и се записал за състезание на Международната асоциация за моделиране и таланти (IMTA). Той дори дефилира за Calvin Klein.

3. Чанинг Тейтъм

Чанинг е работил различни неща. Бил е ипотечен брокер, модел, танцьор и дори е работил в детска градина за кучета. Актьорът бил забелязан и посъветван да започне кариера като модел. Той решил  да опита. Малко след това Чанинг бързо завладял сърцата на хората и сега го виждаме на големия екран непрестанно.

4. Натали Портман

Натали хапвала пица в пицария след час по танци. Изведнъж агент се приближил до нея и я помолил да участва във фотосесия. По това време тя е само на 12 години. Тя била забелязана от правилния човек и вместо да танцува на Бродуей, както се надявала, тя започнала да се занимава с актьорство.

5. Джейсън Стейтъм

Джейсън Стейтъм винаги е бил атлетичен човек. Прекарва 12 години, гмуркайки се за Националния водолазен отряд на Великобритания и продавал парфюми и бижута по улиците, за да припечелва пари. Но един ден агент на агенция за спортни модели го видял да тренира във фитнеса и му предложил работа като модел.

6. Харисън Форд

Форд имал 2 малки сина у дома и се нуждаел от по-стабилен доход. Той започнал да използва своите дърводелски умения, за да свързва двата края. Един ден, докато поправял вратата на Фред Рус, един от режисьорите на Междузвездни войни, Рус го забелязал и бил впечатлен от визията му. По-късно той организирал прослушване на Форд с Джордж Лукас.

7. Мерилин Монро

Когато Мерилин (чието истинско име е Норма Джийн) е на 18 години, тя сгъва парашути в завода в Бърбанк, Калифорния. Един ден фотограф правел снимки на жените, работещи там, и нямало как да не забележи чара на Норма Джийн и продължил да я снима. По-късно тя започва кариера на модел и подписва първия си договор за филм.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay