7 неща, за които "Сексът и градът" ни е излъгал

Излъгала си ни, Кари

7 неща, за които "Сексът и градът" ни е излъгал

Кой не обича "Сексът и градът" маратоните? Епизодите са вечни. Но понякога малко нереалистични. Не ни разбирайте погрешно, ние ценим този сериал и сме истински фенки на "Сексът и градът", но има неща, за които Кари Брадшоу ни е излъгала.

Ето някои от тях:

1. Малкият пенис разрушава връзката

В светът на Саманта Джоунс,  малкият пенис е по-лош от лошия дъх и престъпленията. Но в действителност, не е чак такъв проблем. Всеки човек е специален и има своите предимства и недостатъци. 

2. Ще бъдете изхвърлена, ако говорите мръсно

Най-лошото нещо, което може да направи един мъж, ако не харесва нещата, които му говорите, е да ви сподели, че не му е приятно. Няма да ви изтрита от леглото. Има много по-лоши неща, които човек може да направи.

3. Забавлението с доставчика по време на работа е допустимо. 

Не, определено не е! В 3 часа следобяд, през работно време. Саманта, не можеш да ни убедиш, че това е нормално!

4. Намесата на вибратор е нормална.

Ако приятелите ни влязат в апартамента и видят секс играчката, която сме използвали, вероятно ще прекратим приятелството си с тях, защото ситуацията е прекалено неловка. 

5. Сексът за една нощ с непознат е страхотен

В "Сексът и градът" преживяванията с непознат са често срещани и доста вълнуващи. Но колко често това се случва с реалния живот? В повечето случаи хората са пияни и изживяването е по-скоро гадно, отколкото невероятно. А Саманта получава оргазма на живота си във всяка сцена. Как се случва това? А, да, тя не е истинска!

6. Има секси, необвързани мъже на всеки ъгъл

Кари и нейните приятелки никога не остават без мъже. Или тези жени знаят нещо, което ние не знаем, или.. това е телевизионно шоу, което дава нереалистичната представа, че можете да си намерите мъж винаги, когато пожелаете.

7. Жените говорят на висок глас за сексуалния си живот в заведенията

Нещата, които обсъждат Кари, Саманта, Миранда и Шарлот, определено не са тема за вечеря, йога или кафе, още повече, когато се обсъждат на висок глас. Жените обсъждат тези неща и е нормално, но със сигурност не крещим в заведенията. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay