7 подаръка, които ще направят най-добрата ви приятелка щастлива

7 подаръка, които ще направят най-добрата ви приятелка щастлива

Всички знаем какво е чувството, когато поднасяме подарък, за който сме сигурни, че ще предизвика фурор в отсрещния. За съжаление, не винаги достигаме до невероятни идеи и понякога имаме нужда от малко помощ. Добрите приятелки заслужават най-добрите подаръци, затова направихме списък с блестящи предложения, с които да зарадвате някое от любимите момичета около вас, а защо не и себе си.

Подаръчен комплект 

Може да звучи клиширано, но никое момиче не може да се насити на Lancome. Зарадвайте я с някой от подаръчните комплекти на марката, които ще намерите тук: https://makeup.bg/brand/26209/. Брандът е заложил на различни комбинации на козметични продукти, създавайки възможност за максимално персонализиран подарък.

Ароматна свещ

Усещането за топлина, уют и комфорт се харесва на всички, а точно това носи хубавата ароматна свещ. Подарете на най-добрата си приятелка отпускаща атмосфера, в която да се потапя след дълъг работен ден. Ако тя притежава цветен и динамичен характер, синхронизирайте подаръка с него, като изберете комплект от мини свещи с различни аромати - за всяко нейно настроение.

Серум за лице

Луксозният серум носи не просто великолепни ползи за лицето, но и придава класа на подаръка. За уау ефект добавете към него и кварцов ролер-масажор, с чиято помощ ще подсилите ефекта на серума и ще поглезите допълнително приятелката си.

7 подаръка, които ще направят най-добрата ви приятелка щастлива

Комплект четки за грим

Всеки грим изглежда по-добре, когато е създаден с помощта на правилните инструменти. А и никое момиче не отказва нови четки за грим, особено когато са подбрани умно и подарени с много любов.

Палитра за грим

Много козметични брандове предлагат палитри в забавни, различни и красиви опаковки. Представете си радостта в очите ѝ, когато поднесете новата палитра на любимия ѝ гримьор! Освен това, залагайки на някоя от тях, не просто ще я зарадвате, но гарантирате доброто ѝ настроение всеки път, когато използва подаръка си. 

UV/LED комплект за маникюр

Гарантираме, че почитателките на добрия маникюр си мечтаят за такъв подарък! С него ще спестите време и средства на приятелката си, а и ще я стимулирате да придобие нови умения. 

Маска за сън

Стилна сатенена маска за сън винаги би била от полза. Тя ще осигури оптимална почивка и абсолютен комфорт. А, ако приятелката ви често пътува, тя ще се превърне в незаменим аксесоар по време на полет.

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay