9 сигурни признака, че се омъжвате за правилния човек

9 сигурни признака, че се омъжвате за правилния човек

Истинската любов не е лесна за намиране. Но след като я намерим, целият живот става по-лесен. Независимо какво се случва на двама души, които истински се обичат, те го преживяват по-лесно, поддържани от любовта.

За съжаление, не винаги човекът, когото обичаме, се оказва нашият партньор за цял живот. Ако сте готови да се ангажирате с връзка до края на живота си, ще е нужно нещо повече от любов.

Ето как да разберете дали се омъжвате за правилния човек:

1. Четете си мислите един на друг

Психологическите изследвания доказват, че любовта всъщност може да помогне на нервната ви система да се "свърже" с тази на партньора ви. След като прекарате достатъчно време заедно, започвате да разбирате чувствата, мислите и реакциите на другия. Това означава да разбирате своята половинка, дори когато си мълчите.

2. Имате едни и същи идеи за бъдещето

След като откриете любовта на живота си, е време да започнете да "мислите като двойка", на общ език. Очаква се, че ще прекарате следващите години от живота си заедно, така че е добре да имате едни и същи идеи за бъдещето. Всъщност, не е задължително да са едни и същи, но е добре поне да гледате в една посока.

3. Мислите, че си заслужава

Всички сме наясно, че за да съществува една връзка, трябва да се правят компромиси. Непрекъснато и от двете страни. Но когато това е вашият човек, вие правите компромисите инстинктивно. Ако сте сигурни, че компромисите си заслужават, вероятно това е човекът за вас.

4. Мозъкът ви функционира по различен начин

Проучване на университета Стони Брук в Ню Йорк показва как мозъчните реакции са повлияни от любовта. Когато мислите за вашия любим, се стимулира център в мозъка ви, който увеличава нивата на допамин. Можете също така да "усещате пеперуди в корема си".

5. Вие сте опора един на друг

В края на дълъг ден, намирате подкрепата, от която се нуждаете, вкъщи- в лицето на вашия партньор. Способни сте да преживеете всичко, стига вашият човек да е до вас и да държи ръката ви.

6. Чувствате се удовлетворени без никакви усилия

Това е важно. Когато намерите своя партньор в живота - едно от най-важните събития в живота, не ви се струва странно. Чувствате се така, сякаш цял живот сте били с този човек и го познавате от много, много години.

Не сте от хората, които непрекъснато говорят за връзката си. Не я врете в носа на хората, чрез социалните мрежи, защото нямате време за тези неща, тъй като сте фокусирани върху своя любим.

7. Искате да го представите пред семейството си

Според психолозите имаме нужда от одобрението на нашите близки. Ето защо споделяме добрите новини с тях. Когато започнем да се срещаме с правилния човек, ние инстинктивно искаме да го представим на семейството си.

8. Чувствате се различно, когато него го няма

Важно е да запазите своята индивидуалност и независимост, но ако сте с правилния човек, ще усещате една празнина, когато него го няма.

9. Превръщате се в "ние"

Много важен момент в една връзка е започването на използването на "ние", вместо "аз". Когато станете истински екип със своята половинка, ще ви доставя удоволствие да казвате "ние"...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay