Рецептата за домашна кола маска е тук!

Кола маска вкъщи

Рецептата за домашна кола маска е тук!

Определено можем да кажем, че колата маска си остава един от най-ефикасните методи за обезкосмяване. Причината да сме толкова сигурни: тази лепкава смес отстранява косъмчетата заедно с лукувиците. Гладката кожа за по-дълъг период от време също е гарантирана.

 

Понеже знаем, че често сте изправени пред тежката задача да комбинирате свободното си време с всички онези задачи за изпълнение, решихме да ви спестим няколко часа. Как ли? Като ви научим да си приготвяте кола маска в домашни условия, с продукти от кухненския шкаф.

 

Нуждаете се от:

 

  • 2 супени лъжици лимонов сок
  • 4 супени лъжици захар
  • 200 мл вода

 

Изпълнение:


Смесете продуктите и сложете да заври на котлона. Когато водата се изпари, а сместа добие меден цвят, колата маска е готова за употреба. Оставете малко да се охлади.

 

Намажете тънка лентичка по посока растежа на косъмчетата, а отгоре залепете памучно парцалче (всякакъв стар плат е подходящ, стига да е помучен). Отлепете рязко, в обратна на растежа на косъма посока.

 

Ако нямате плат ви предлагаме и друг вариант. Просто изчакайте колата маска да се втвърди малко и тогава започнете да нанасяте, като отлепяте без помощни материали.

129 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay