Да намериш Дрехата е трудно

Шопинг предложения за всички

Нека си го признаем - най-разпространеното вярване е, че трябва да прикриваме своите недостатъци /хайде, всички имаме такива/, вместо гордо да ги показваме. Говорим за тела... и пълни бедра или отпуснати ръце, или други проблемни части от тялото. И модата по никакъв начин не ни улеснява, напротив, понякога сякаш двойно затруднява избора ни на облекло, когато става дума за съобразяване с формите на тялото.

 

Какво да правите, ако сте далеч от размер XS, но все пак ви е грижа как изглеждате и стилът определено е от значение за вас. Да се натъкнете на подходящите дрехи в мола или в магазина на път за работа, си е чист късмет. Или няма да има от вашия размер, или ще е останал само един цвят, но не желания. Сякаш да си купим нещо, което да ни е по вкуса и по мярката се оказва задача, по-трудна и от най-трудната логическа главоблъсканица.

 

Добро решение е пазаруването онлайн. В сайтове като www.dorothyperkins.com , www.asos.com и www.boohoo.com можете да напълните виртуалната кошница до горе с лекота. Намаления често има, а цените са напълно достъпни. Дрехите са с добро качество, а изборът от предложения е огромен. Не се тревожете, че няма да уцелите мерките си, защото сайтовете предлагат подробни таблици, разясняващи как точно да разберете номера си. Съществуват и няколко български форума, в които дамите споделят опит и знания за въпросния онлайн пазар, а често си поделят и сумата за доставка до България.

 

Enjoy!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.06.2011|11:10
В родните ни магазини, продават само дрехи с малки размери, а за по-пълните жени почти няма. Най-отвратителното нещо е, когато попиташ някоя продавачка, дали има по-голям размер, тя те изгледа укорително и каже: "Не, те са все малки размери, като за вас не се шият!", направо ти иде да я гръмнеш веднага. Толкова ограничени са всички, че за да изглежда една жена добре, то тя трябва да е анорексичка.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay