Любимите прически на мъжете

Кажете на фризьора си...

Страхотно! Обичаш да експериментираш и нямаш търпение да дойде уикенда, за да разбиеш мъжете с най-готина и свежа визия - грим, дрешки и фънки прическа. Знаем, че на думи е лесно, а на действия понякога е доста изтощително. Защото косата ти си има свое собствено мнение, а на теб ти е писнало да спориш с нея и да й измисляш различен имидж. Ето малко вдъхновения - няколко предложения за парти прически, а защо не и такива, харесващи се на мъжете.

 

Коса на вълни за лятно настроение

Просто си оплети няколко плитки, напръскай с лак за коса и изчакай няколко часа, за да стане магията. Мъжете признават, че когато видят такава коса, изгарят от желание да прокарат пръсти в нея. Хитро, а?

 

Буйни къдрици за буйни момичета

За силния пол къдриците навяват мисли на непокорство и мистерия. Ако и ти обичаш да се превъплъщаваш в ролята на непокорно момиче, то време е да си закупиш ролки за коса. Поставят се след баня, на леко подсушена коса, а за да подействат на гривата ти е нужно малко повече време. Съветваме те да спиш с тях за максимални резултати. Когато ги сваляш, прокарвай пръсти между всяка къдрица, за да се сдобиеш с бухнала и рошава прическа.

 

Рошавото е въздействащо

Този ефект се постига лесно и определено носи сексуални послания. Просто наклони глава надолу и пусни сешоара. После пръскай с лак, но внимавай да не прекалиш количеството. Все пак трябва да си рошава, а не да създаваш впечатление за почитателка на Елвис.

 

Къса коса = експериментаторски дух

Някои мъже си падат много по авантюристично настроените момичета. Те са рядкост, а когато попаднат на тях, мъжете желаят да станат част от този вълнуващ живот. Ако и ти имаш къса коса, сигурно е излишно да ти казваме колко секси е, когато я разрошиш. Добави масивни обици и червено червило – безплатните коктейли са ти гарантирани.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.12.2013|19:05
Прическите са клинически и правят жената красива
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay