FOREO представя LUNA™ 4 body: първата ексфолираща четка на бранда за гладка кожа без целулит

LUNA™ 4 body е ексфолираща и масажираща високотехнологична четка за истинско уелнес и релакс преживяване

FOREO представя LUNA™ 4 body: първата ексфолираща четка на бранда за гладка кожа без целулит

FOREO, световен лидер в технологиите за красота, стартира продажбите на още едно революционно устройство от своята флагманска и емблематична гама LUNA™. FOREO LUNA™ 4 body е първата високотехнологична четка на бранда за почистване, ексфолиране и масажиране на тялото, която ще издигне грижата за себе си на следващо ниво.

Първата четка за тяло от FOREO

FOREO LUNA™ 4 body е идеалната комбинация от иновации, характерни за цялата гама LUNA 4™: от модерната технология и още по-добрите резултати и интуитивни пулсации до най-мекия силикон и актуалните, нови цветове. LUNA™ 4 body е оборудвана с T-Sonic пулсации и кадифено меки силиконови допирни точки за премахване на замърсяванията дълбоко в порите. Клинично доказано е, че устройството премахва 99% от мръсотията и омазняването и е 35 пъти по-хигиенична от найлоновите четки. 

FOREO представя LUNA™ 4 body: първата ексфолираща четка на бранда за гладка кожа без целулит

Силно желана от феновете на FOREO по целия свят, FOREO LUNA™ 4 body представлява навлизането на beauty-tech марката в нова за нея категория: продукти за тяло. Този чисто нов ексфолиращ масажор с модерни технологии е подходящо решение не само за гладка кожа, но и за мускулите, микроциркулацията и лимфния дренаж, като предлага едновременно деликатно и дълбоко ексфолиране и стимулиращ и ревитализиращ масаж.

Устройството на мечтите ви 

Налична в 3 луксозни цвята – перфектно прасковено, вечнозелено и лавандулово, и оборудвана с въженце, тази 100% водоустойчива четка за тяло ще бъде вашата идеална компания под душа или във ваната за постигане на ексфолирана и гладка кожа без врастнали косми и тонизирано тяло

Освен това, благодарение на T-Sonic™ пулсациите с 8 регулируеми интензитета, FOREO LUNA™ 4 body ексфолира и премахва мъртвите клетки и замърсяванията, намалява появата на целулит и подобрява усвояването на кремове и лосиони. Тя спомага и за стимулиране на микроциркулацията и лимфния дренаж, отпуска точките на мускулно напрежение и елиминира токсините от тъканите.

Мека като гъба, тази четка за тяло се адаптира перфектно към формата на тялото, за да достигне до лактите, коленете и други части на тялото, които са по-труднодостъпни.

Сега с FOREO LUNA™ 4 body можете да получите резултати на професионално ниво в комфорта на вашия дом, като в истински СПА център.

Основни характеристики и предимства на LUNA™ 4 body:

Намалява обривите 

Запушените пори и пъпките ще останат в миналото. 100% водоустойчивият, бързосъхнещ и непорест ултра-хигиеничен силикон, от който е направен уреда, предотвратява натрупването на бактерии, така че да не разпространявате същите бактерии по кожата си всеки ден.

Подобрява целулита 

Масажът с T-Sonic пулсации подобрява външния вид на целулита, като таргетира течността, която се натрупва в колагеновите джобове и помага за разпределянето на мастните натрупвания. Той също така подобрява микроциркулацията, за да стимулира производството на колаген – това води до по-здрава и еластична кожа, която е по-малко вероятно да се набръчква.

FOREO представя LUNA™ 4 body: първата ексфолираща четка на бранда за гладка кожа без целулит

Предотвратява ягодовата кожа

Keratosis pilaris (ягодова кожа) възниква, когато порите или космените фоликули улавят мъртви кожни клетки, омазняване и бактерии и съответно се запушват или ако някой страда от суха кожа. LUNA™ 4 body се справя с това, като премахва мъртвите кожни клетки и отпушва порите – без да е абразивен за кожата. 

Клинично одобрено, ултра-хигиенично СПА изживяване за цяло тяло

Кожата ви натрупва над 4 килограма мръсотия и мъртви кожни клетки за една година. И почистването само с ръце не е толкова ефективно, колкото си мислите. Ето защо FOREO създаде LUNA™ 4 body, интелигентна масажираща четка за тяло, която клинично доказано премахва 99% от мръсотията и омазняването по кожата.

Инвестиция в себе си 

FOREO LUNA 4 body е създадена и тествана да работи безупречно дълги години и не изисква никакви допълнителни части.

Тя е устойчива инвестиция в грижата за себе си. Освен това животът на батерията е супер дълъг – до 300 използвания с едно USB зареждане, което я прави идеалното решение за натоварен начин на живот, както и за вашата собствена рутинна грижа в уюта на дома ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay